S shad0ww Decapat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 355 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #1 Laptop özellikleri. GTX 1650 4 GB. Ryzen 7 4800H. 512 GB SSD. 8 GB RAM 3200 MHz. 1920X1080. Tam bu özelliklerde gameplay bulamadım. Bulursanız atabilirsiniz. CoD Warzone oyununda normal ayarlarda kaç FPS alır? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2022
Laptop özellikleri. GTX 1650 4 GB. Ryzen 7 4800H. 512 GB SSD. 8 GB RAM 3200 MHz. 1920X1080. Tam bu özelliklerde gameplay bulamadım. Bulursanız atabilirsiniz. CoD Warzone oyununda normal ayarlarda kaç FPS alır?
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Haziran 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu ikisini bulabildim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu ikisini bulabildim.