Merhaba bundan 7 ay önce ikinci el bir bilgisayar aldım. Bilgisayar ilk baktığımda çok bir şey yoktu gibi gözüküyordu. Sadece D tuşu bozuktu bende mecburen ve o fiyata öyle bir bilgisayar alamayacağım için mecburen aldım. Bilgisayarım Lenovo IdeaPad Gaming 3 serisinden 15ARH05 modeli özellikleri şöyle R7 4800H NVIDIA GTX 1650 Ti 16 GB RAM falan var. Her neyse ben aldığım ilk ay bir problem yoktu sonra mavi ekran vermeye başladı ama çok sık olmuyordu. Sonrasında çok can sıkıcı hal aldı servise götürsem bir dünya para ister teknisyene vermek istiyorum ama korkuyorum parça çalınabilir diye bu sorunu kendim çözmeye çalıştım. Yeni SSD aldım yeni RAM aldım elimden gelenin en iyisini yaptım fakat 1 ay duruyor sonra devam ve hala aynı durumda şu an biraz çözdüm ama en az 3 iş günü içinde mavi ekran vermeye başlıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.