R7 4800H için %100 kullanım ve 100 derece normal mi?

vahitsayilkan

Decapat
Daha fazla  
Need for Speed Heat arkada açık iken alınan veriler bunlar. İşlemcinin ve ekran kartının bu kadar sıcak olması ve yoğun çalışması normal mi? Isınma problemi falan yoktu neden böyle oldu anlamadım. Radeon driverları silip tekrar kurdum böyle yapmaya başladı.

ff.jpg

Söz konusu laptop ve CPU olunca 100 dereceye bile insan çok diyemiyor maalesef. Laptopların büyük çoğunda CPU sıcaklıkları berbat düzeyde. Yine de laptop modelini söylemen iyi olur? Bakalım aynı laptop diğerlerinde hangi sıcaklıklarda onu görmek için iyi olur.

Koltuk üzerinde mi kullanılıyor? Hayır ise hangi zeminde?

Macun alındıktan sonra değişti mi? Değiştiyse ne zaman, hangi ürünle? Değişmediyse ne zaman aındı?
masada kullanıyorum, cihazı alalı 1 ay bile olmadı macun ile alakalı bir şey yapmadım

İncelemelerine baktım bir tane aynı modeli kullanan kişi oyunlarda 84 dereceyi geçmediğini söylemiş.
alınalı bir ay bile olmadı neden böyle yapıyor anlamadım

1 ayda macunluk iş olmaz zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu senin laptobun, sorun senin model kaynaklı değil maalesef.

Bu laptop için sıcaklıkları bilemiyorum ama CPU kullanımı çok gibi gözüktü bu oyun için. Ayarları çok düşük veya çözünürlük düşük mü oynuyorsun? Henüz darboğaz yapmamış gerçi. GPU %100 kullanımda ki bu iyi birşey. Boşta CPU kullanımı ne kadar?

Ayrıca Turbo boostu kapatıp oyundaki FPS farkına bak. Eğer önemli bir fark oluşmuyorsa o şekilde kullan, sıcaklık 15-20 derece farkeder CPU.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı