R7 4800H laptopa hangi Windows kurulmalı?

341720

Hectopat
RAM
16
SSD veya HDD modeli
500 Gb
Ekran kartı
Rtx 3050 Ti
İşlemci
Ryzen 7 4800H
Merhaba ekte bıraktığım PC'yi satın aldım içerisinden gelen orijinal Windows 11 Home sürümünü düşürüp Windows 10 yaptım sizce orijinalliği bozulduğu için sistemde sorun olabilir mi yoksa şu an tekrar Windows 11 mi yüklemeliyim şirket bilgisayarım Windows 11 ve o çok stabil çalışıyor. Sistemde Forza Horizon 5 ETS 2 ve CS:GO oynuyorum. FPS farkı olur mu? Ek olarak şu anki tarihte Windows 11 ne durumda yüklenir mi bir de Home sürümünü key alıp Pro'ya yükseltebilir miyim? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bakış açısı ile bakarsak bilgisayar FreeDOS gelirse orijinalliği bozulmasın diye Windows kurmayalım, ya da mevcut Windows'u güncellemeyelim. Benzer performanstalar, yer yer bir Windows diğerinden optimize kaynaklı bir miktar FPS farkı oluşturabiliyor. Pro lisans alın ve sıfırdan Windows 11 Pro kurup geçin.

Aynı cihaza sahibiz, W11 22H2 yeterli olacaktır. İşletim sisteminin çok da bir etkisi yok açıkçası. Üstelik şu an 22H2 sürümünde Windows oldukça stabil, kullanım değerlerinde bir sıkıntı yok.

Yalnız tek önerim cihazın tek kanal 16 GB RAM kullanıyor, en yakın zamanda bir 16 GB daha ekleyip çift kanal 32 GB yapmanı öneririm, performansında büyük artış olacaktır.

Aynı cihaza sahibiz, W11 22H2 yeterli olacaktır. İşletim sisteminin çok da bir etkisi yok açıkçası. Üstelik şu an 22H2 sürümünde Windows oldukça stabil, kullanım değerlerinde bir sıkıntı yok.

Yalnız tek önerim cihazın tek kanal 16 GB RAM kullanıyor, en yakın zamanda bir 16 GB daha ekleyip çift kanal 32 GB yapmanı öneririm, performansında büyük artış olacaktır.

Cihazdan memnun musunuz coil whine ve donma kasma problemi var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı