Arda Alpay Centipat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #1 Selam arkadaşlar, Lenovo IP Gaming 3 kullanıyorum. Başlıkta söylediğim gibi Control panel uygulamasında ekran seçeneği yok, çözümler hep Intel işlemci için ama ben Ryzen işlemci kullanıyorum. Bilen biri yazabilir mi acaba?
Selam arkadaşlar, Lenovo IP Gaming 3 kullanıyorum. Başlıkta söylediğim gibi Control panel uygulamasında ekran seçeneği yok, çözümler hep Intel işlemci için ama ben Ryzen işlemci kullanıyorum. Bilen biri yazabilir mi acaba?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.303 Makaleler 42 Çözümler 274 31 Temmuz 2021 #2 Temel mantık aynı aslında, ekran genellikle iGPU'ya bağlı oluyor. iGPU için AMD sürücüsü var mı?
Arda Alpay Centipat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #3 Mithat Berhan dedi: Temel mantık aynı aslında, ekran genellikle IGPU'ya bağlı oluyor. iGPU için AMD sürücüsü var mı? Genişletmek için tıkla... Evet
Mithat Berhan dedi: Temel mantık aynı aslında, ekran genellikle IGPU'ya bağlı oluyor. iGPU için AMD sürücüsü var mı? Genişletmek için tıkla... Evet