Çözüldü R7 4800H onboard grafik kartını nasıl güncelleyebilirim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Feyzi Unal

Hectopat
Daha fazla  
Bunu güncelleme amacım ise: Rainbow'siz Edge oyununa Vulkan ile giriş yapmak istediğim de "uygun sürücü bulunamadı" hatası veriyor. Nette az baktım da bu sorun için onboard grafik kartını güncellemem gerekiyormuş. Aslında onun için güncellemek istiyorum.

Çözüm

Son sürüm olanı indirebilirsin.
Sıkıntı yaratmaz.
Sürücü önemlidir.

Buradan indir otomatik bileşenleri günceller.
Buradan bunu indirip de Laptop'u geriye açamayan gibi pek çok sorun yaşayanlar olmuş. O sebeple korkmuştum biraz. Ama denemekten başka çare yok herhalde.

Devamlı güncellemeler alınırsa problem olacağını sanmıyorum.
Sen yine de dene bakalım.

Devamlı güncellemeler alınırsa problem olacağını sanmıyorum.
Sen yine de dene bakalım.
Şimdi senin attığın linkteki 8 Ayın 10'u tarihli ve 21.8.1 isimli ama ben de Amd sitesinden elle taratınca 8. Ayın 25'i tarihli ve 21.8.2 isimli güncelleme buldum. Halbuki aynı web sitesi ama anlamadım. Neyse bu ileriki tarihli daha günceldir herhalde değil mi bunu indirmek daha iyi olur ?

Bir de bunlarda solda optional yazıyor onun hakkında bilgin var mı acaba ?

Dosya Ekleri

• 21.8.1.png
    41,3 KB · Görüntüleme: 35
  • 21.8.2.png
    43,6 KB · Görüntüleme: 35

Son sürüm olanı indirebilirsin.
Sıkıntı yaratmaz.
Sürücü önemlidir.

Buradan indir otomatik bileşenleri günceller.

Çözüm

Uygulamayı kurdum ve bana direkt 21.6.1 sürücüsünü önerdi. Oraya tıkladığımda 21.8.2 sürücüsü de çıkıyordu ama ona opsiyonel, isteğe bağlı diyordu. Ben de önerilen olan ve uygulamanın bana önerdiği 21.6.1'i kurdum. Şu an güncel gözüküyor her şey. Oyuna gireyim bakayım bir.

Dostum oyunu da bu sefer Vulkan ile sorunsuz açtı. Oyunun ayarlar menüsünden beinchmark testi yapabiliyordum ama Vulkan ile girince onu yapmıyor. Ancak oyunun ana menüsünde 40 FPS alırdım şimdi 100 FPS veriyor aynı ayarlarda.

Bir de bu AMD software uygulaması Vulkan bilgilerimi bile gösteriyor. Bayağı sevdim uygulamayı. Sayen de sorunum çözüldü. Çok çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok sevindim çözüldüğüne.
Çözümü işaretleseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…