R7 4800H sistemde adrenalin sürümü uyarısı

yukselkadir

Kilopat
ASUS ROG STRIX G513IC_G513ıc.
AMD Ryzen 7 4800H.

Günde bir mutlaka bilgisayarın ekranı kararıyor 5-10 dakika sonra tekrar açılıyor. Bugün "adrenalin sürümü uyarısı" diye bir hata çıktı ekranıma. Diğer konuları kontrol ederek uyarlamaya çalıştım ama, HDMI kablomu görmedi ve parlaklığı düşürüp yükseltemedim böyle bir sıkıntıyla karşılaştım. Andrealin sürümü sıkıntısı devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS ROG STRIX G513IC_G513ıc.
AMD Ryzen 7 4800H.

Günde bir mutlaka bilgisayarın ekranı kararıyor 5-10 dakika sonra tekrar açılıyor. Bugün "adrenalin sürümü uyarısı" diye bir hata çıktı ekranıma. Diğer konuları kontrol ederek uyarlamaya çalıştım ama, HDMI kablomu görmedi ve parlaklığı düşürüp yükseltemedim böyle bir sıkıntıyla karşılaştım. Andrealin sürümü sıkıntısı devam ediyor.
Adrenalin sürümünüzü kontrol edin,güncel değilse güncelleyin.Eğer ki güncelse,DDU indirip sistemi güvenli modda çalıştırarak driveri silin ve tekrar yükleyin.

DDU ile sürücüyü kaldırıp ASUS'un sağladığı sürücüyü kurunuz.
Adrenalin sürümünüzü kontrol edin,güncel değilse güncelleyin.Eğer ki güncelse,DDU indirip sistemi güvenli modda çalıştırarak driveri silin ve tekrar yükleyin.
Tekrardan DDU ile kaldırıp AMD Ryzen 7 4800H Driver Linki üzerinden indirmemi sağladım. Kurulumdan sonra 2-3 gün içinde tekrar sorunu yaşayıp yaşamadığımı ileteceğim teşekkürler tekrardan.

@yukselkadir Chrome tarayıcıda sayfa yüklenirken adres çubuğuna falan fare götürünce metin imleci çubuğu çıkıyor ya o bende beyaz oluyor. Bir de Performans/Danışmanlar kısmında Standart profil harici diğer profilleri seçince Technopat karanlık temada metin kutusu çıkınca çizgi gibi kalıyor, sayfayı aşağı veya yukarı kaydırınca düzeliyor. Benim işlemcide R5 4600H.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı