Merhaba arkadaşlar sürekli mavi ekran hatası alıp duruyorum. Her bir kod da birbirinden farklı. Bu tarz sorunlarla karşılaşanların dediklerini yaptım, hala bir sonuç yok. Bilgisayara yeni format attım, baştan yükledim vs. hiçbiri işe yaramadı.
Minidump dosyalarını paylaşıyorum, bakıp yardımcı olabilir misiniz lütfen?
Açmışsınız da şu an ben bakamıyorum. @Enes3078@KojiroHyuga04 zamanım yok. Biraz baktım biraz inceleme gerek bu iki arkadaş veya @Murat5038 yardımcı olabilir.
Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları genelde bozuk RAM kaynaklı oluyor. Bozuk bellek modüllerini tespit etmenin de ... Devamı: Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Kaynak Technopat Devamı...
Sistemi Kaspersky ve Malwarebytes ile tarayıp sonuçları paylaşmanızı rica edeceğim. Ek olarak RAM'lerde XMP ayarı açık. Kapatabiliyorsanız onu da bi' kapatın.
Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları genelde bozuk RAM kaynaklı oluyor. Bozuk bellek modüllerini tespit etmenin de ... Devamı: Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Kaynak Technopat Devamı...
Sistemi Kaspersky ve Malwarebytes ile tarayıp sonuçları paylaşmanızı rica edeceğim. Ek olarak RAM'lerde XMP ayarı açık. Kapatabiliyorsanız onu da bi' kapatın.