Selamlar Lenovo Legion 5 AMD Ryzen 7 4800h-2.9GHz işlemcili modelini satın aldım birkaç güne elimde olacak fakat RAM'leri 8x2GB ben 32 GB RAM yapmak istiyorum önerebileceğiniz RAM var mı 16x2 almak istiyorum?
Lenovo Legion 5 17ARH05H Notebook Uyumlu Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısı
Selamlar Lenovo Legion 5 AMD Ryzen 7 4800h-2.9GHz işlemcili modelini satın aldım birkaç güne elimde olacak fakat RAM'leri 8x2GB ben 32 GB RAM yapmak istiyorum önerebileceğiniz RAM var mı 16x2 almak istiyorum?
50-100 lira vatan pahalı olabiliyor gitmeden önce internet'den bak fiyatlara çok fark olursa kendin alır internetden takarsın. Zaten takma sökme videoları var .
50-100 lira Vatan pahalı olabiliyor gitmeden önce Internet'den bak fiyatlara çok fark olursa kendin alır internetden takarsın. Zaten takma sökme videoları var.
64 GB takan var.
Videonun gerisinde orijinal RAM'lerin Samsung olduğunu gözüküyor.
Sanırım satış teknik verilerini koydular. Bende Ideapad kullanıyorum. Ürünün sayfasında benim kullandığım ekran kartı modeli yok. Lenovo'nun teknik verileri bazen bu şekilde kafa karıştırıyor.
1.2V 3200MHz RAM kullanılabilirmiş paylaştığınız forumda alan bir kişi öyle yazmış.