R7 4800H uyumlu RAM önerisi

SoruBükücü

Hectopat
Selamlar Lenovo Legion 5 AMD Ryzen 7 4800h-2.9GHz işlemcili modelini satın aldım birkaç güne elimde olacak fakat RAM'leri 8x2GB ben 32 GB RAM yapmak istiyorum önerebileceğiniz RAM var mı 16x2 almak istiyorum?

3200 MHz almalısın. Samsung çip istersen üsteki linkteki 3200 MHz ramden almalısın.

Samsung en iyisi ve en pahalısıdır daha uygun istiyorsan bu ram'lerden alabilirsin.

Crucial Micron çip çıkar.
Kingston Hynix veya Micron çip çıkar.

Eğer sadece oyun oynayacaksanız 16GB yeterlidir.
Adobe programları için istiyorum 16gb ramin yetmiyeceğinden eminim.
Bu hafta için bayiden laptopu alıcam almışken vatan bilgisayarda taktırıyım diyorum fiyatı çok değişir mi internet ile

Adobe programları için istiyorum 16gb ramin yetmiyeceğinden eminim.

Bu hafta için bayiden laptopu alıcam almışken vatan bilgisayarda taktırıyım diyorum fiyatı çok değişir mi internet ile
50-100 lira vatan pahalı olabiliyor gitmeden önce internet'den bak fiyatlara çok fark olursa kendin alır internetden takarsın. Zaten takma sökme videoları var .
Lenovo'nun internet sitesinde sadece 16'ya kadar desteklediği yazıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
64 GB takan var.

Videonun gerisinde orijinal ram'lerin samsung olduğunu gözüküyor.

Lenovo'nun internet sitesinde sadece 16'ya kadar desteklediği yazıyor.

İnternette videosu vesayre var adam 64 gb yapıyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Böyle bir forumda var.

Sanırım satış teknik verilerini koydular. Bende Ideapad kullanıyorum. Ürünün sayfasında benim kullandığım ekran kartı modeli yok. Lenovo'nun teknik verileri bazen bu şekilde kafa karıştırıyor.
1.2V 3200MHz RAM kullanılabilirmiş paylaştığınız forumda alan bir kişi öyle yazmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…