Karusd Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 748 Çözümler 3 18 Aralık 2024 #1 Merhaba, bu işlemciyi baska anakarttada denedim BIOS'a girrbiliyor ama BIOS'tan sonraki ekranda fotograftaki gibi donuyor. Bunun çözümü var midir? Dosya Ekleri Screenshot_20241218_154724_Gallery.jpg 29,3 KB · Görüntüleme: 28 Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2024
Merhaba, bu işlemciyi baska anakarttada denedim BIOS'a girrbiliyor ama BIOS'tan sonraki ekranda fotograftaki gibi donuyor. Bunun çözümü var midir?
R Recep T Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2013 Mesajlar 1.349 Çözümler 2 19 Aralık 2024 #2 Karusd dedi: Merhaba, bu işlemciyi baska anakarttada denedim BIOS'a girrbiliyor ama BIOS'tan sonraki ekranda fotograftaki gibi donuyor. Bunun çözümü var midir? Genişletmek için tıkla... Evet temiz bir SSD ile temiz bir Windows kurmak. Artı 0 Eksi
Karusd dedi: Merhaba, bu işlemciyi baska anakarttada denedim BIOS'a girrbiliyor ama BIOS'tan sonraki ekranda fotograftaki gibi donuyor. Bunun çözümü var midir? Genişletmek için tıkla... Evet temiz bir SSD ile temiz bir Windows kurmak.
KS KS Karusd Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 748 Çözümler 3 21 Aralık 2024 #3 Recep T dedi: Evet temiz bir SSD ile temiz bir Windows kurmak. Genişletmek için tıkla... Farklı SSD dede denedim hocam bir şey değişmedi. Artı 0 Eksi
Recep T dedi: Evet temiz bir SSD ile temiz bir Windows kurmak. Genişletmek için tıkla... Farklı SSD dede denedim hocam bir şey değişmedi.