C c4ycı Femtopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #1 RAM 8 GB RAM (ekran kartı paylaşımlı olduğundan RAM'den 2 GB harcıyor) SSD veya HDD modeli 512 GB SSD Ekran kartı paylaşımlı İşlemci AMD Ryzen 7 5700U with Radeon Graphics Bilgisayarım GTA 5 kaldırır mı? Lenovo Ideapad 3; işlemci AMD Ryzen 5700U, AMD Radeon grafik kartı, 8 GB RAM (ekran kartı paylaşımlı olduğundan RAM'den 2 GB harcıyor), 512 GB SSD, işletim sistemi 64 Bit Windows 11 Pro. Dosya Ekleri lenovo.png 243,7 KB · Görüntüleme: 96 Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2023
Bilgisayarım GTA 5 kaldırır mı? Lenovo Ideapad 3; işlemci AMD Ryzen 5700U, AMD Radeon grafik kartı, 8 GB RAM (ekran kartı paylaşımlı olduğundan RAM'den 2 GB harcıyor), 512 GB SSD, işletim sistemi 64 Bit Windows 11 Pro.
Brave_TR Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 415 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Testlerine bak bir. Fakat adamın 16 GB RAM'i var 8 GB bulamadım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Testlerine bak bir. Fakat adamın 16 GB RAM'i var 8 GB bulamadım.
C c4ycı Femtopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #3 Brave_TR dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Testlerine bak bir. Fakat adamın 16 GB RAM'i var 8 GB bulamadım. Genişletmek için tıkla... Kanka tamam eyvallah da benim sorunum işlemci, RAM veya SSD de değil sorunum paylaşımlı ekran kartında kaldırabilecek mi bilmiyorum.
Brave_TR dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Testlerine bak bir. Fakat adamın 16 GB RAM'i var 8 GB bulamadım. Genişletmek için tıkla... Kanka tamam eyvallah da benim sorunum işlemci, RAM veya SSD de değil sorunum paylaşımlı ekran kartında kaldırabilecek mi bilmiyorum.