A.Sonmez Femtopat Katılım 15 Nisan 2025 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:02 #1 RAM 16 GB Ekran kartı Paylaşımlı İşlemci AMD Ryzen 7 5700U with AMD Radeon Graphics Windows tuşu ve arama sekmesi çalışmıyor. Tıklayınca da PC donuyor. Her türlü yolu denedim düzeltemedim. Biri yardımcı olursa sevinirim.
Windows tuşu ve arama sekmesi çalışmıyor. Tıklayınca da PC donuyor. Her türlü yolu denedim düzeltemedim. Biri yardımcı olursa sevinirim.
815867 Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 5.067 Makaleler 1 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:08 #2 A.Sonmez dedi: Windows tuşu ve arama sekmesi çalışmıyor. Tıklayınca da PC donuyor. Her türlü yolu denedim düzeltemedim. Biri yardımcı olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... sfc/scannow denediniz mi? Artı 0 Eksi
A.Sonmez dedi: Windows tuşu ve arama sekmesi çalışmıyor. Tıklayınca da PC donuyor. Her türlü yolu denedim düzeltemedim. Biri yardımcı olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... sfc/scannow denediniz mi?
ergenuslar Yoctopat Katılım 20 Aralık 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:10 #3 Ctlr+Shift+ESC: Görev Yöneticisi = Internet Explorer'i resetle /olmazsa söyle/ Artı 0 Eksi
KS KS A.Sonmez Femtopat Katılım 15 Nisan 2025 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:11 #4 815867 dedi: sfc/scannow denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Şu anda denedim olmadı. ergenuslar dedi: Ctlr+Shift+ESC: Görev Yöneticisi = Internet Explorer'i resetle /olmazsa söyle/ Genişletmek için tıkla... Olmadı. 815867 dedi: sfc/scannow denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Sanırım formatlamak en mantıklı yol olacak. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 11:19 Artı 0 Eksi
815867 dedi: sfc/scannow denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Şu anda denedim olmadı. ergenuslar dedi: Ctlr+Shift+ESC: Görev Yöneticisi = Internet Explorer'i resetle /olmazsa söyle/ Genişletmek için tıkla... Olmadı. 815867 dedi: sfc/scannow denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Sanırım formatlamak en mantıklı yol olacak.
ergenuslar Yoctopat Katılım 20 Aralık 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:17 #5 Win+R /cmd çıkıcak karşına/ şunu yaz services msc windows search'ı bul durdur /başlangıç türü otomatik/ ve sonra başlat ergenuslar dedi: Win+r /CMD çıkacak karşına/ şunu yaz services MSC Windows Search'ı bul durdur /başlangıç türü otomatik/ ve sonra başlat. Genişletmek için tıkla... Bu olmazsa format atmak en mantıklı çözüm ama ayarlardan sisteme girip dosyalarını kurtar öyle format at ergenuslar dedi: Win+R /cmd çıkıcak karşına/ şunu yaz services msc windows search'ı bul durdur /başlangıç türü otomatik/ ve sonra başlat Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Win+R /cmd çıkıcak karşına/ şunu yaz services msc windows search'ı bul durdur /başlangıç türü otomatik/ ve sonra başlat ergenuslar dedi: Win+r /CMD çıkacak karşına/ şunu yaz services MSC Windows Search'ı bul durdur /başlangıç türü otomatik/ ve sonra başlat. Genişletmek için tıkla... Bu olmazsa format atmak en mantıklı çözüm ama ayarlardan sisteme girip dosyalarını kurtar öyle format at ergenuslar dedi: Win+R /cmd çıkıcak karşına/ şunu yaz services msc windows search'ı bul durdur /başlangıç türü otomatik/ ve sonra başlat Genişletmek için tıkla...