K kre4xx Picopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 6 1 Ocak 2023 #1 RAM 16 SSD veya HDD modeli SSD:toshiba memory 256.0 gb Ekran kartı AMD Radeon™ Graphics İşlemci Amd Ryzen™ 7 5700u Arkadaşlar benim bilgisayarla sizce ne oynayabilirim? Hikayeli, grafikleri iyi olan... Bir de Hitman 3 ve RDR 2 kaldırır mı?
Arkadaşlar benim bilgisayarla sizce ne oynayabilirim? Hikayeli, grafikleri iyi olan... Bir de Hitman 3 ve RDR 2 kaldırır mı?
Abdullah Oğuz Centipat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #2 Harici ekran kartın yok pek oynatmaz.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 1 Ocak 2023 #3 Hemen her oyunu oynarsınız. Doğru ayarları seçmek lazım. Örnek bir video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hemen her oyunu oynarsınız. Doğru ayarları seçmek lazım. Örnek bir video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
K kre4xx Picopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 6 1 Ocak 2023 #4 Abdullah Oğuz dedi: Harici ekran kartın yok pek oynatmaz. Genişletmek için tıkla... rdr 2 yi orta grafiklerde 40 fps altına düşmeden oynayabilirmiyim?
Abdullah Oğuz dedi: Harici ekran kartın yok pek oynatmaz. Genişletmek için tıkla... rdr 2 yi orta grafiklerde 40 fps altına düşmeden oynayabilirmiyim?
Abdullah Oğuz Centipat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #5 kre4xx dedi: Arkadaşlar benim bilgisayarla sizce ne oynayabilirim? Hikayeli, grafikleri iyi olan... Bir de Hitman 3 ve RDR 2 kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Low'da belki.
kre4xx dedi: Arkadaşlar benim bilgisayarla sizce ne oynayabilirim? Hikayeli, grafikleri iyi olan... Bir de Hitman 3 ve RDR 2 kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Low'da belki.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 1 Ocak 2023 #6 kre4xx dedi: rdr 2 yi orta grafiklerde 40 fps altına düşmeden oynayabilirmiyim? Genişletmek için tıkla... Üstteki videoyu izleyin. Hangi oyunu hangi ayarlarda oynayacağınızı az çok gösteriyor.
kre4xx dedi: rdr 2 yi orta grafiklerde 40 fps altına düşmeden oynayabilirmiyim? Genişletmek için tıkla... Üstteki videoyu izleyin. Hangi oyunu hangi ayarlarda oynayacağınızı az çok gösteriyor.
Abdullah Oğuz Centipat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #7 kre4xx dedi: RDR 2'yi orta grafiklerde 40 FPS altına düşmeden oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır.
kre4xx dedi: RDR 2'yi orta grafiklerde 40 FPS altına düşmeden oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır.
K kre4xx Picopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 6 1 Ocak 2023 #8 izmirkartali dedi: Hemen her oyunu oynarsınız. Doğru ayarları seçmek lazım. Örnek bir video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Video için teşekkürler RDR 2'yi böyle bile oynayabilsem yeter bana deneyeceğim Başka oynayabileceğim hikayeli grafikleri güzel olan bir oyun önerebiliri misiniz?
izmirkartali dedi: Hemen her oyunu oynarsınız. Doğru ayarları seçmek lazım. Örnek bir video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Video için teşekkürler RDR 2'yi böyle bile oynayabilsem yeter bana deneyeceğim Başka oynayabileceğim hikayeli grafikleri güzel olan bir oyun önerebiliri misiniz?
truckerMP Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 226 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ocak 2023 #9 kre4xx dedi: Video için teşekkürler RDR 2'yi böyle bile oynayabilsem yeter bana deneyeceğim Başka oynayabileceğim hikayeli grafikleri güzel olan bir oyun önerebiliri misiniz? Genişletmek için tıkla... NFSMW 2005, grafikleri pek tatmin edici değil onun için grafik modu çekerseniz çok zevk alırsınız
kre4xx dedi: Video için teşekkürler RDR 2'yi böyle bile oynayabilsem yeter bana deneyeceğim Başka oynayabileceğim hikayeli grafikleri güzel olan bir oyun önerebiliri misiniz? Genişletmek için tıkla... NFSMW 2005, grafikleri pek tatmin edici değil onun için grafik modu çekerseniz çok zevk alırsınız
Abdullah Oğuz Centipat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #10 kre4xx dedi: Başka oynayabileceğim hikayeli grafikleri güzel olan bir oyun önerebiliri misiniz? Genişletmek için tıkla... Daha çok bu nesile değil de eski oyunlara bakınız. Eski oyunlarda med 30 üstü alırsınız diye tahmin ediyorum.(2015-2014)öncesi oyunlar) kre4xx dedi: Video için teşekkürler RDR 2'yi böyle bile oynayabilsem yeter bana deneyeceğim. Başka oynayabileceğim hikayeli grafikleri güzel olan bir oyun önerebiliri misiniz? Genişletmek için tıkla... Far Cry 3 oynatır diye düşünüyorum.
kre4xx dedi: Başka oynayabileceğim hikayeli grafikleri güzel olan bir oyun önerebiliri misiniz? Genişletmek için tıkla... Daha çok bu nesile değil de eski oyunlara bakınız. Eski oyunlarda med 30 üstü alırsınız diye tahmin ediyorum.(2015-2014)öncesi oyunlar) kre4xx dedi: Video için teşekkürler RDR 2'yi böyle bile oynayabilsem yeter bana deneyeceğim. Başka oynayabileceğim hikayeli grafikleri güzel olan bir oyun önerebiliri misiniz? Genişletmek için tıkla... Far Cry 3 oynatır diye düşünüyorum.