R7 5700U sistem League of Legends oynarken kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

defausee

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8 Gb 3200 Mhz
SSD veya HDD modeli
512 Gb M2SSd
İşlemci
R7 5700U
LoL oynarken oyun hep kasıyor. Grafikleri düşürsem de arttırsam da hep aynı. 60 FPS altı alıyorum hep.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop şarja takılı mı ayrıca yüksek performans moduna aldın mı? Termal macun bakımı ve temizlikleri yapıldı mı?

Laptop şarja takılı mı ayrıca yüksek performans moduna aldın mı? Termal macun bakımı ve temizlikleri yapıldı mı?

Termal macun hariç hepsi yapıldı bayramdan sonra termal macunu temizlemeyi düşünüyorum.

Termal macunun pump out yapmaması için Thermal Grizzly kyronout Extreme öneririm. Biraz pahalı ama diğerleri gibi pump out sorunu yok.

Termal macunun pump out yapmaması için Thermal Grizzly kyronout Extreme öneririm. Biraz pahalı ama diğerleri gibi pump out sorunu yok.

MX4 öneriyorlar dağa çok böyle laptoplara.

MX4 öneriyorlar dağa çok böyle laptoplara.

MX4 daha çok masaüstü işlemciler için eğer onu kullanırsan kısa sürede pump out yapar kısa süre sonra yeniden sıcaklıklar artmaya başlar haberin olsun. Yine de sen bilirsin.

MX4 daha çok masaüstü işlemciler için eğer onu kullanırsan kısa sürede pump out yapar kısa süre sonra yeniden sıcaklıklar artmaya başlar haberin olsun. Yine de sen bilirsin.

Thermal Grizzly ortalama fiyatı ne kadardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…