Bütçe 30 Bin lira ama hazır sistemler daha pahalı oluyor diye biliyorumHocam teker teker toplamak yerine hazır sistem alın hem aynı fiyata daha performanslı bir şey alırsınız. Bütçe belirtin bakalım.
Windowsa 5 bin tl para vermek tamamen saçmalık. Deneme sürümü indirip 100tlye key alıp etkinleştirebilirsiniz.Bütçe 30 Bin lira ama hazır sistemler daha pahalı oluyor diye biliyorum
Bütçe 30 Bin lira ama hazır sistemler daha pahalı oluyor diye biliyorum
TamamdırYok hocam. 30 bin liraya 3060 koymak zaten saçmalık olur. Araştırıp geliyorum.
Kasayı aldım ama aynı şeyleri hepsi burada veya başka biryerde parçalarını toplasam aynı fiyat edermi?
Dediğim gibi pek bilgim yokO bütçe ile minimum 144 Hz monitör almanızı tavsiye ederim. Üstelik RTX 3060 sistemi 30 bin liraya almak garip geldi. Ekran kartını ve monitörü yükseltmeyi deneyebilirsiniz.
Kasa ve psu aldıysanız 23.638TL'ye tek tek alabilirsiniz.Kasayı aldım ama aynı şeyleri hepsi burada veya başka biryerde parçalarını toplasam aynı fiyat edermi?
Dediğim gibi pek bilgim yok
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.