yardım edermisin4070 bulunabilir bu fiyata
ondan iyimi buDRAGON-FIRE /AMD Ryzen 5 8400F / MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8GB OC / 16GB DR5 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM buna bak 4060ı 4060ti yapmak daha mantıklı olur ila nvidia almak istiyorsan ayrıyetden sisteme upgrade yapılabilir ayrıyetden ddr5 sistem
bu pc ile valorant ta kac fps alırımüDRAGON-FIRE /AMD Ryzen 5 8400F / MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8GB OC / 16GB DR5 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM buna bak 4060ı 4060ti yapmak daha mantıklı olur ila nvidia almak istiyorsan ayrıyetden sisteme upgrade yapılabilir ayrıyetden ddr5 sistem
Kendin toplarsan pahalıya gelebilir itopya, gaming gen tr, sinerji gibi sitelerden biraz hazır sistemlere bak dediğim gibi o fiyata 4070 hatta işbirliği falan olursa 4070 super bile bulunuryardım edermisin
ondan iyimi bu
bu pc ile valorant ta kac fps alırımü
teşekkür ederimKendin toplarsan pahalıya gelebilir itopya, gaming gen tr , sinerji gibi sitelerden biraz hazır sistemlere bak dediğim gibi o fiyata 4070 hatta işbirliği falan olursa 4070 super bile bulunur
kanka açık konuş iyim emin degilim fakat 4060 ti alirsan 350 civarı alirsin sanirim belki daha fazlayardım edermisin
ondan iyimi bu
bu pc ile valorant ta kac fps alırımü
he tamam sağollkanka açık konuş iyim emin degilim fakat 4060 ti alirsan 350 civarı alirsin sanirim belki daha fazla
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.