Batuhan Ç Centipat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #11 HOİ4 Boys dedi: İşlemcinin stok fanı hocam. svı soğutma yerine onu takıp deneyin. Böylece sorun nerde onu anlayacağız. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim denicem bunu bi Bayram Reis dedi: Bir ara öyle olunca görev yöneticisi tam liste atar mısınız. İsimleri görebileceğim şekilde. Genişletmek için tıkla... Tam olarak hangi kısmının ss ini almam lazım
HOİ4 Boys dedi: İşlemcinin stok fanı hocam. svı soğutma yerine onu takıp deneyin. Böylece sorun nerde onu anlayacağız. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim denicem bunu bi Bayram Reis dedi: Bir ara öyle olunca görev yöneticisi tam liste atar mısınız. İsimleri görebileceğim şekilde. Genişletmek için tıkla... Tam olarak hangi kısmının ss ini almam lazım
H HOİ4 Boys Picopat Katılım 26 Mart 2024 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #12 Batuhan Ç dedi: Tam olarak hangi kısmının ss ini almam lazım Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisini açtıktan sonra daha fazla göstere basıp ss atın hocam.
Batuhan Ç dedi: Tam olarak hangi kısmının ss ini almam lazım Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisini açtıktan sonra daha fazla göstere basıp ss atın hocam.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.578 Makaleler 25 Çözümler 170 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 27 Mart 2024 #13 Batuhan Ç dedi: Anladım teşekkür ederim denicem bunu bi Tam olarak hangi kısmının ss ini almam lazım Genişletmek için tıkla... İşlemleri göstereceksiniz Ayrıntılar değil.
Batuhan Ç dedi: Anladım teşekkür ederim denicem bunu bi Tam olarak hangi kısmının ss ini almam lazım Genişletmek için tıkla... İşlemleri göstereceksiniz Ayrıntılar değil.