Ne için kullanacağın önemli ve işlemcimi alıyorsun yoksa modelmi yükseltiyorsun?
Bu iki testi baz alarak söylüyorum aralarında bazı oyunlarda fark yok. Render içinse 2 çiğdem fark edebilir ama oyun içinse 5600 daha iyi bir tercih olur sahsen.
Ne için kullanacağın önemli ve işlemcimi alıyorsun yoksa modelmi yükseltiyorsun?
Bu iki testi baz alarak söylüyorum aralarında bazı oyunlarda fark yok. Render içinse 2 çiğdem fark edebilir ama oyun içinse 5600 daha iyi bir tercih olur sahsen.
Kanka sana ben şöyle diyetim yarı oyun yarı yazılım için alacağım ben direk sana kasanın linkini atayım fikirlerini beyan eder misin veya iyi mi kötü mü diye söyler misin oyunlarda en fazla kaç FPS alır(tahmini) gibisinden.
Kanka yarı oyun yarı yazılım için arıyorum kasanın ben sana linkini atayım sen düşünceni söyler misin iyi mi kötümi diye.
Kanka sana ben şöyle diyetim yarı oyun yarı yazılım için alacağım ben direk sana kasanın linkini atayım fikirlerini beyan eder misin veya iyi mi kötü mü diye söyler misin oyunlarda en fazla kaç FPS alır(tahmini) gibisinden.
Oynayacağın oyuna göre değişir fakat ben bu sistemi tavsiye etmem kesinlikle o fiyata Ryzen 5 7500Fli bir sistem dizersin yani 4060'lı. Hazır sistemlerden bahsetmiyorum onlar kat kat uyguna gelir.
Oynayacağın oyuna göre değişir fakat ben bu sistemi tavsiye etmem kesinlikle o fiyata Ryzen 5 7500FLI bir sistem dizersin yani 4060'lı. Hazır sistemlerden bahsetmiyorum onlar kat kat uyguna gelir.
Sistemde sadece kasa beyaz çok gereksiz tercih olur. Ha bu şunu değiştirmiyor benim attığım sistemi al üstüne 3 4K daha koy beyaz kasa al gene o sistemden daha iyi oluyor. Kazık yemek istiyorum diyorsan sahne senin.