R7 5700X alınır mı?

lowzer

Centipat
Daha fazla  
Selamlar AMD Ryzen 7 5700X güzel mi alınır mı? Alınırsa eksileri ve artıları nedir anlatır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne için kullanacağın önemli ve işlemcimi alıyorsun yoksa modelmi yükseltiyorsun?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu iki testi baz alarak söylüyorum aralarında bazı oyunlarda fark yok. Render içinse 2 çiğdem fark edebilir ama oyun içinse 5600 daha iyi bir tercih olur sahsen.

Kanka yarı oyun yarı yazılım için arıyorum kasanın ben sana linkini atayım sen düşünceni söyler misin iyi mi kötümi diye.

Kanka sana ben şöyle diyetim yarı oyun yarı yazılım için alacağım ben direk sana kasanın linkini atayım fikirlerini beyan eder misin veya iyi mi kötü mü diye söyler misin oyunlarda en fazla kaç FPS alır(tahmini) gibisinden.

Kasa linki = https://www.hepsiburada.com/zeiron-...uswaO0BiPEB5IKP5dlkaAvjNEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Oynayacağın oyuna göre değişir fakat ben bu sistemi tavsiye etmem kesinlikle o fiyata Ryzen 5 7500Fli bir sistem dizersin yani 4060'lı. Hazır sistemlerden bahsetmiyorum onlar kat kat uyguna gelir.

PC HOCASI-GG12 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi bütçeyi az daha yükseltirsen en kral bu sistem sanırım

Ryzen 5 7500F Ryzen 7 5800x3D gücünde bir işlemci hatta overclock dahi yapabilirsin son attığım sistemde 7600 var o sistemi kaçırma şahsen.

Son düzenleme:

Beni siyah bozdu neredeyse her şeyim siyah beyaz dizmek istediğim için böyle bir şey seçtim.

Beni siyah bozdu neredeyse her şeyim siyah beyaz dizmek istediğim için böyle bir şey seçtim.

Sistemde sadece kasa beyaz çok gereksiz tercih olur. Ha bu şunu değiştirmiyor benim attığım sistemi al üstüne 3 4K daha koy beyaz kasa al gene o sistemden daha iyi oluyor. Kazık yemek istiyorum diyorsan sahne senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…