R7 5700X alınır mı?

Bütçe
5500

Gerçekten muhalefet olmak için hala yazıyorsunuz. Herkes dediğini mi kabul etmem lazım yani? Zorunda mıyım? Ben farklı olamaz mıyım? 5600 lobisi misiniz nesiniz anlamadım ki arkadaşın aklı fikri var gider alır niye bu kadar baskı üretiyorsunuz anlamıyorum ki? 1500 TL'yi sen vermezsin belki ama birisi çıkarıp verebilir? Üstüne alınıyorsan senin bileceğin iş ama dediğim ve tekrar dediğim gibi 1 oyuna kıyaslayıp demiyorum başka oyunlarda var belki adam açar oynar diyorum ama siz sadece 5600 diyorsunuz.

Bilgisayarda sadece CS2 oynuyorum şu anki işlemcim R5 2600 sizce R7 5700X'e geçsem kaç FPS alırım?

PC özelikkleri.
-Gigabyte B450M S2H 3600MHz.
-RX 5500 XT 8 GB ekran kartı.
-8+8 16 GB 3200MHz RAM.

Hocam istediğini alabilirsin hiç sorun değil başka yorum yapmayacağım. Hayırlı olsun şimdiden.

Muhalefet olmak için yazmıyorum. 5600'ü de ölümüne savunmuyorum. Bu ikiliden o daha mantıklı diyorum. Konuya yazma amacım da konu sahibinin en ekonomik şekilde en iyi performansı alması. %1-2 (sadece cs değil genel olarak çoğu oyunda) fazladan fps almak istiyorsa 1500TL ekstradan verebilir. Para benim param değil sonuç olarak. Ben mantıklı olanı söylüyorum.

Gülücük atman seni daha komik duruma düşürüyor haberin olsun. İyi günler dilerim.

Off hocam off gerçekten cevap vermiyorum sana da iyi günler. Gerçekten.

Başta diğer fikirlere üstten bakarak yorum yapmak yerine işte şu oyunlarda fark oluyor bunlarda fark daha az kullanımına göre parasını hak ediyor desen kimse bir şey demezdi. Biz sadece CS oynayacağı için değmez dedik 1-2 yıl kullanacak ikinci el satsa 5600 su gibi satılır zaten. Sen diğer oyunlarda örnek verip belki oynayacak falan diyorsun zaten konunun amacına uymuyordu ama yine de o şekilde diğerlerine laf etmek yerine sadece fikrini açıkça belirtsen kimse bir şey demezdi.

Ben kimseye bir şey demedim alınanlar alnıyor alınacak bir şey de yoktu ben reel test eden biri olarak konuşuyorum öyle yabancıların yıllar önce yaptıkları testler ile değil.

Dediğim gibi arkadaş istediğini alabilir ben önerimi verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…