Çözüldü R7 5700X görüntü vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Adım Fatih

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
E-Ticaret
Anakart
Asus TUF B450-PRO Gaming
Merhaba, halihazırda Ryzen 5 3500X kullanıyordum, bugün Vatan Bilgisayar'dan Ryzen7 5700X alıp sisteme taktım. Ekran kartı fanları tam güçte dönüyor, hiçbir fanda sorun yok, ama görüntü alamıyorum. DP HDMI değiştirdim yok, geri kendi 3500X işlemcimi takınca görüntü alıyorum. İkisi de 65W işlemcilerin. Sizce sorun yeni işlemcide mi? Ona göre yarın gidip değişim yapayım oluyorsa. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
3500X'i tak. BIOS'unu son sürüme güncelle. Sonra yeni işlemcini tak görüntü gelecektir.
Peki ekran kartının o hareketi normal mi sizce? Tam güç çalışması ve bana doğru BIOS güncellemesinin yapıldığı bir video linki göstermeniz mümkün mü, hiç yapmadım çünkü.

USB belleği biçimlendirin ardından üretici sitesinden son sürüm BIOS'u indirin USB belleğe ardından bellek cihaza takılıyken BIOS'a girip tool kısmından ASUS EZ Flash seçeneği çıkmalı ona tıklayın ardından VIA Storage devices deyin tamam ama size tavsiyem bunları yaparken telefon ile videoya alın olası bir elektrik kesintisinde bilgisayarınız giderse enerji sağlayıcıya dava açabiliyorsunuz diye biliyorum.

Farklı bios yüklemem marka modele hakimim, son güncelleme içinde arkadaşlardan da onay aldım zaten, umuyorum bir aksilik yaşamam.

Tamam deniyorum şimdi

Çözülmezse yazın yardımcı olalım hocam.
Hocam selected file is not a proper bios hatası aldım var mı bilginiz?

Son düzenleme:

Yanlış dosya indirmiş olmanız muhtemel. Konu başında B450 Pro Gaming olarak belirtmişsiniz.
İndirdiğiniz B450M Pro Gaming olması muhtemel. Aşağı linktekini indirip dener misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…