Arkadaşlar merhaba, yeni bir sistem topladım ve tüm parçalarım hazır. Sadece CPU soğutucu için çok kararsız kaldım ve daha önce hep laptop kullandığım için bu konuda bilgisizim. Başta sıvı soğutucu alacaktım ama hangi ürüne baksam yorumlarında hep sorunlu gibi yorumlar yapılıyor ve ben sistemi kurduktan sonra arıza, iade değişim ile uğraşmak istemiyorum. Bir de sıvı soğutmaların ömrü kısa oluyor diyorlar. Aranızda hava soğutucu kullanan varsa tavsiyeye açığım. Sessizlik ve iyi performans çok önemli benim için.
Anakart: MSI MAG B550 Tomahawk
İşlemci: Ryzen 7 5700X
PSU: MSI MPG A850GF 850W
Bütçe 2bin TL üstünü geçmesin istiyorum ama derseniz ki bu ürün kusursuz ve süper sessiz ona da açığım. Tabii daha düşük olursa ne ala.
Phanteks Glacier One 240MPH 240mm Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Noctua NH-D15 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Noctua NH-D15 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 4.955,67 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Phanteks Glacier One 240MPH 240mm Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Noctua NH-D15 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Noctua NH-D15 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 4.955,67 TL'den başlayan fırsatları yakala!