R7 5700X için soğutucu önerisi

zaka1011

Femtopat
Daha fazla  
İşlemci R7 5700X. Ben çift fanlı kule tipi soğutma alayım yoksa tek fanlı yeter mi? Veya sıvı soğutma mı alayım? Overclock yapmayacağım, program yoğunluklu (oyun içinde) yazılım için kullanacağım. İşlemci için ne tercih etmeliyim?

Kule tipi soğutucu almalısın. Yani tek fanlı kule tipi de çok rahat soğutuyor işlemcini. Şöyle bir ürünü SELAM150 kodu ile 749TL'ye alabilirsin. 6 bakır borulu fiyatına göre iyi bir soğutucu olduğunu düşünüyorum. İşlemcine fazlasıyla yeterli olduğunu belirteyim.

Cok da oyle asiri isinan bir islemci degil ama paraniz yeterse 240 mm AIO sivi sogutucu alirsaniz islemciyi her turlu rahatca ve fazlasiyla sogutursunuz. Fazla dandik olmayan orta kalite bir sey bile idare ediyor baya. Benim arkadasim Deepcool LS520 kullaniyordu dilerseniz bir bakin derim.

Cok da oyle aşırı isinan bir islemci degil ama paraniz yeterse 240 mm AiO sivi sogutucu alirsaniz islemciyi her turlu rahatça ve fazlasiyla sogutursunuz. Fazla dandik olmayan orta kalite bir şey bile idare ediyor bayağı. Benim arkadasim DeepCool LS520 kullaniyordu dilerseniz bir bakin derim.

DeepCool ların kaliteli olduğunu soyleyebilir misin daha uygunları var da DeepCool marka

DeepCool ların kaliteli olduğunu soyleyebilir misin daha uygunları var da DeepCool marka
DeepCool, Thermalright ve CoolerMaster gibi markalar kalitesiyle biliniyorlar zaten. Genel olara kaliteli ve guvenilirdirler. Ama yine de urunu almadan once internete aratip, o urunu kullanan baskalarinin yorumlarini da gozden gecirmenizde fayda var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı