R7 5700X icin Wraith Prism yeterli mi?

Kaç dereceleri görüyordunuz?
80 leri falan görüyordu lakin ben ek olarak 3D render ve yayın açıyorum. Bunu şaka olarak söylemiyorum gerçekten kışın odamı ısıtıyordu. Ama iyi bir hava soğutma almak bence daha mantıklı. Kasanın da bunda çok etkili olacağını belirtmem gerek.

Arkadaşlar merak ettim. R7 5700X 65W TDP gösteriyor. Wraith Prism yeterli olur mu sizce? Kaç dereceyi görür normal şartlarda oyunlarda?

Maalesef yetmeyecektir. Sıvı soğutmanın bütçeni aşacağını düşünüyorsan en kötü tek fanlı güvenilir bir marka sıvı soğutma alman gerekiyor.

Wraith Prism yerine Snowman T6 alın, airflowunuz gelişir.

TDP'ye dikkat etmeyin bu arada, voltaj ve saat hızları yükseldikçe üstüne de çıkabilir çekilen güç.

CPB açıkken LoL açtığımda işlemci 78W gibi bir güç çekiyordu. Haberiniz olsun.

CPB açıkken LoL açtığımda işlemci 78W gibi bir güç çekiyordu. Haberiniz olsun.
Kaç dereceyi görüyorsunuz ve hangi soğutucuyu kullanıyorsunuz hocam?

Kaç dereceyi görüyorsunuz ve hangi soğutucuyu kullanıyorsunuz hocam?

Normal AMD stok fanı ile denemiştim işlemciyi yeni aldığımda. 80-85'leri görmüştü ki 3 dakika bile olmamıştı çalıştıralı. Şu an CPB kapalı kullanıyorum o yüzden derecelerim çok düşük. Yakın zamanda SE-224-XT montajını yapıp değerleri söyleyeceğim.

Ben 3700X kullanıyorum Wraith Prism ile boşta 30 derece oyunlarda 50-55 arası C23 testinde en fazla 66 gördüm gayet yeterli Wraith Prism yeterli gelmiyorsa mevcut kasanızın hava akışı iyi değildir.

Ben 3700X kullanıyorum Wraith Prism ile boşta 30 derece oyunlarda 50-55 arası C23 testinde en fazla 66 gördüm gayet yeterli Wraith Prism yeterli gelmiyorsa mevcut kasanızın hava akışı iyi değildir.
Hocam yani 5700X Wraith Prism ile yeterli olur değil mi? Velox 100P Airflow düşünüyorum kasa olarak.

Hocam yani 5700X Wraith Prism ile yeterli olur değil mi? Velox 100P Airflow düşünüyorum kasa olarak.
Düşündüğün kasa baya iyi bir kasa lakin bence biraz pahalı gibi duruyor.
1.5k ya falan Corsair 4000d airflow gibi kasalar bulunabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…