musacantaparrr Femtopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #11 Bende de aynı sorun var düzeldi mi? Hocam bendede aynı sorun var düzelttiniz mi acaba Hocam aynı sıkıntı var suan ne yapmam lazım Son düzenleme: 17 Ocak 2023
Bende de aynı sorun var düzeldi mi? Hocam bendede aynı sorun var düzelttiniz mi acaba Hocam aynı sıkıntı var suan ne yapmam lazım
R raynnear Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 160 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #12 musacantaparrr dedi: Bende de aynı sorun var düzeldi mi? Hocam bendede aynı sorun var düzelttiniz mi acaba Hocam aynı sıkıntı var suan ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla... Dostum BIOS ayarlarını sıfırlayınca düzeliyor.
musacantaparrr dedi: Bende de aynı sorun var düzeldi mi? Hocam bendede aynı sorun var düzelttiniz mi acaba Hocam aynı sıkıntı var suan ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla... Dostum BIOS ayarlarını sıfırlayınca düzeliyor.
musacantaparrr Femtopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #13 raynnear dedi: Dostum BIOS ayarlarını sıfırlayınca düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Kanka bios pilini cıkardım taktım yok olmuyor normal discord var mı
raynnear dedi: Dostum BIOS ayarlarını sıfırlayınca düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Kanka bios pilini cıkardım taktım yok olmuyor normal discord var mı
R raynnear Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 160 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #14 musacantaparrr dedi: Kanka bios pilini cıkardım taktım yok olmuyor normal discord var mı Genişletmek için tıkla... BIOS ayarlarını biostan sıfırlamayı deneyin ben öyle yaptım.
musacantaparrr dedi: Kanka bios pilini cıkardım taktım yok olmuyor normal discord var mı Genişletmek için tıkla... BIOS ayarlarını biostan sıfırlamayı deneyin ben öyle yaptım.