qRypie2 Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Ağustos 2023 #11 Salvatorio dedi: Hocam onlar stok soğutucu. Yani sizi sıcaklık konusunda etkilemez çünkü sizde şu an stok soğutucu kullanıyorsunuz. Şu an elinizde olan ürünü almayın. Genişletmek için tıkla... Ryzen 7 5700X aldım ve az önce açtım kutusunu. İşlemci dışında başka bir şey yoktu onun için fan alıyorum.
Salvatorio dedi: Hocam onlar stok soğutucu. Yani sizi sıcaklık konusunda etkilemez çünkü sizde şu an stok soğutucu kullanıyorsunuz. Şu an elinizde olan ürünü almayın. Genişletmek için tıkla... Ryzen 7 5700X aldım ve az önce açtım kutusunu. İşlemci dışında başka bir şey yoktu onun için fan alıyorum.
S Salvatorio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 2.491 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #12 qRypie2 dedi: Ryzen 7 5700X aldım ve az önce açtım kutusunu. İşlemci dışında başka bir şey yoktu onun için fan alıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım. O zaman alınabilir. Ama stok soğutucu sizi 75-80 derecelerden kurtaramaz.
qRypie2 dedi: Ryzen 7 5700X aldım ve az önce açtım kutusunu. İşlemci dışında başka bir şey yoktu onun için fan alıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım. O zaman alınabilir. Ama stok soğutucu sizi 75-80 derecelerden kurtaramaz.
qRypie2 Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Ağustos 2023 #13 Salvatorio dedi: Anladım. O zaman alınabilir. Ama stok soğutucu sizi 75-80 derecelerden kurtaramaz. Genişletmek için tıkla... ne önerirsiniz yani fan olcak ama bütçe çok kısıtlı
Salvatorio dedi: Anladım. O zaman alınabilir. Ama stok soğutucu sizi 75-80 derecelerden kurtaramaz. Genişletmek için tıkla... ne önerirsiniz yani fan olcak ama bütçe çok kısıtlı