R7 5700X işlemci için hava soğutucusu önerisi

DARBEL1MATKAP

Kilopat
Daha fazla  

İşlemci hava soğutucusunu almayı düşünüyorum. MSI B450M Pro VDH ana kartım için ve R7 5700X için uyumlu ve güzel bir fan mıdır? Bütçem 1100+ TL civarında.
Soğutucuyu işlemciyle beraber almayı düşünüyorum. Sizce R7 5700X i ve hava soğutucu hemen alınır mı? Yoksa aralığın sonuna doğru askeri ücret zammından sonra bir düşüş olur mu?

Bu da iş görür:

Sizce bu nasıl? Fiyat olarak da bayağı uygun.

Bu da iş görür:
Cooler Master Hyper 212 Spectrum Rainbow LED 120 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu Bu nasıl?

Sizce bu nasıl? Fiyat olarak da bayağı uygun.

Cooler Master Hyper 212 Spectrum Rainbow LED 120 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu bu nasıl?

Sadece marka diye bu kadar para vermeye gerek yok.

Hocam soğutucuya ayırmak istediğiniz bütçe tam olarak ne kadar?

Aslında kartımda 5600 TL civarı para var. Fakat R7 5700X i 2 siteden birinde almayı düşünüyorum.
Daha sonra da ileriye yönelik güzel bir hava soğutucu istiyordum. Fakat bütçenin ucu açık değil ne kadar kar edersem ileride ekran kartı için yatırım olur. Aslında 1000 TL geçmese daha güzel olur. + İşlemciyi bu 2 siteden hangisini almalıyım sizce.

Aslında kartımda 5600 TL civarı para var. Fakat R7 5700X i 2 siteden birinde almayı düşünüyorum.
Daha sonra da ileriye yönelik güzel bir hava soğutucu istiyordum. Fakat bütçenin ucu açık değil ne kadar kar edersem ileride ekran kartı için yatırım olur. Aslında 1000 TL geçmese daha güzel olur. + işlemciyi bu 2 siteden hangisini almalıyım sizce.

Teknobiyotik kesinlikle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı