ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 16 Nisan 2023 #11 AM5 sistem toplanır o paraya.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 16 Nisan 2023 #12 ShadowMonk dedi: Herkes bu PSU öneriyor. Daha kaliteli PSU alınamaz mı? Genişletmek için tıkla... Zaten kaliteli,daha kaliteli istiyorsanız fiyat artar. Bu Pusu'nun fiyatı gayet makul şuan. yusufsrml dedi: Buna wifi li anakart ekleyip nereleden dusebiliriz benim butce 28 max 30 k bu tarz bisey almayi dusunuyorum Genişletmek için tıkla... AM5 anakartlar biraz pahalı,bence WiFi anakarta gerek yok. Dongle ile bağlanılıyor zaten.
ShadowMonk dedi: Herkes bu PSU öneriyor. Daha kaliteli PSU alınamaz mı? Genişletmek için tıkla... Zaten kaliteli,daha kaliteli istiyorsanız fiyat artar. Bu Pusu'nun fiyatı gayet makul şuan. yusufsrml dedi: Buna wifi li anakart ekleyip nereleden dusebiliriz benim butce 28 max 30 k bu tarz bisey almayi dusunuyorum Genişletmek için tıkla... AM5 anakartlar biraz pahalı,bence WiFi anakarta gerek yok. Dongle ile bağlanılıyor zaten.