Reinux Hectopat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #11 pawEn dedi: Attigim konuya bak dostum. Ayrica arkadas onermese niye atsın ki? 4070 Super'den iyi. 4070 Ti Super ve 4070 Super arası diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Görmemiştim kusura bakmayın. Dediğim gibi bilgisayarlardan pek anlamıyorum. Serquis dedi: Bütçe varsa Sinerji goose sistemi al. 4070s e denk ekran kartı var sistemde. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Serquis dedi: Bütçe varsa Sinerji Goose sistemi al. 4070S e denk ekran kartı var sistemde. Genişletmek için tıkla... sisteme 32 gb ram ve 1tb ssd yükseltmesi yapmayı düşünüyorum Reinux dedi: Görmemiştim kusura bakmayın. Dediğim gibi bilgisayarlardan pek anlamıyorum. Teşekkür ederim Sisteme 32 GB RAM ve 1TB SSD yükseltmesi yapmayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Bir de ayrıyeten sıvı soğucutu eklemeli miyim? Son düzenleme: 29 Temmuz 2024
pawEn dedi: Attigim konuya bak dostum. Ayrica arkadas onermese niye atsın ki? 4070 Super'den iyi. 4070 Ti Super ve 4070 Super arası diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Görmemiştim kusura bakmayın. Dediğim gibi bilgisayarlardan pek anlamıyorum. Serquis dedi: Bütçe varsa Sinerji goose sistemi al. 4070s e denk ekran kartı var sistemde. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Serquis dedi: Bütçe varsa Sinerji Goose sistemi al. 4070S e denk ekran kartı var sistemde. Genişletmek için tıkla... sisteme 32 gb ram ve 1tb ssd yükseltmesi yapmayı düşünüyorum Reinux dedi: Görmemiştim kusura bakmayın. Dediğim gibi bilgisayarlardan pek anlamıyorum. Teşekkür ederim Sisteme 32 GB RAM ve 1TB SSD yükseltmesi yapmayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Bir de ayrıyeten sıvı soğucutu eklemeli miyim?