Ben yaklaşık 40.000 TL bütçe ile oyun oynama odaklı bir bilgisayar toplamaya çalışıyorum. Kendimce bir liste oluşturdum ve henüz kasa seçmedim, bu işlerin ustası değilim. Sistemi kontrol edip yaptığım yanlışları (şu parça bu parçayı çalıştırmaz, beslemez vs.) Veya değiştirirsen daha güzel olur dediğiniz parçaları yazıp, kasa önerip yardımcı olursanız sevinirim. İşlemci Ekran Kartı Ram SSD İşlemci Soğutucu Anakart PSU Monitör
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ben yaklaşık 40.000 TL bütçe ile oyun oynama odaklı bir bilgisayar toplamaya çalışıyorum. Kendimce bir liste oluşturdum ve henüz kasa seçmedim, bu işlerin ustası değilim. Sistemi kontrol edip yaptığım yanlışları (şu parça bu parçayı çalıştırmaz, beslemez vs.) Veya değiştirirsen daha güzel olur dediğiniz parçaları yazıp, kasa önerip yardımcı olursanız sevinirim. İşlemci Ekran Kartı Ram SSD İşlemci Soğutucu Anakart PSU Monitör
PSU ve soğutucuya fazla para gömülmüş. İşlemci+Ekran Kartı+Anakart+Monitör ekseninden ilerleyin. Geri kalanı tamamlayın. Uyumluluk açısından işlemci, ekran kartı anakart; aldığınız FPS'i güzel bir şekilde yansıtabilmeniz için de Ghosting sorunu az olan bir monitör tercih etmenizi öneririm.