kanka anakart AM5 işlemci AM4, bir de bu sıvı soğutmayı almak yerine iyi bi hava soğutucu alıp pearless assasin gibi aradaki farka ramleri 6000mhz yapabilirsin
Kanka anakart AM5 işlemci AM4, bir de bu sıvı soğutmayı almak yerine iyi bir hava soğutucu alıp Pearless Assasin gibi aradaki farka RAM'leri 6000MHz yapabilirsin.
Uygundur kanka, işlemciyi de 7500F yap 800lira fark var zaten, bir de dediğim gibi bu marka sıvı soğutucu yerine iyi bir hava soğutucu daha çok işini görür. İlla sıvı soğutucu olsun dersen uygun fiyatlarda DeepCool gibi markalara bakabilirsin
Uygundur kanka, işlemciyi de 7500F yap 800lira fark var zaten, bir de dediğim gibi bu marka sıvı soğutucu yerine iyi bir hava soğutucu daha çok işini görür. İlla sıvı soğutucu olsun dersen uygun fiyatlarda DeepCool gibi markalara bakabilirsin.
adama her şeyi önerip kasa önermedik valla, ben şahsi olarak corsair 3000D'leri seviyorum ama zaten bu kasaya 600 650w powersupply yeterli olacaktır. yine de 750w alıp anlık yükler için kendini biraz garantiye alabilirsin (bütçen varsa tabi)
Adama her şeyi önerip kasa önermedik vallahi, ben şahsi olarak Corsair 3000D'leri seviyorum ama zaten bu kasaya 600 650W Power Supply yeterli olacaktır. Yine de 750W alıp anlık yükler için kendini biraz garantiye alabilirsin (bütçen varsa tabii)