Hamza78 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 118 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia Geforce RTX 3050 , AMD Ryzen 7 5800h , 16 gb ram Cinsiyet Erkek Dün 20:17 #1 Resimde de gördüğünüz üzere GPU ve CPU kullanımı böyle darboğaz yapmayacak bir sistemim var lakin böyle sistemi dün dizdim, sorun ne sizce? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 20:23
Resimde de gördüğünüz üzere GPU ve CPU kullanımı böyle darboğaz yapmayacak bir sistemim var lakin böyle sistemi dün dizdim, sorun ne sizce?
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.487 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye Dün 20:26 #2 Gerektiği kadar kullanıyor işte. Az mı FPS alıyorsunuz?
C cartell Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:26 #3 Başka oyunlar da aynı sorun yaşanıyor mu ?
DjKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.458 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:38 #4 FPS sınırı var mi? Oyun karti zorlucak bir oyun mu?
Hamza78 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 118 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia Geforce RTX 3050 , AMD Ryzen 7 5800h , 16 gb ram Cinsiyet Erkek Dün 20:44 #5 glikojen dedi: Gerektiği kadar kullanıyor işte. Az mı FPS alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Az almıyorum ama 100 kullanmaması garibime gitti. cartell dedi: Başka oyunlar da aynı sorun yaşanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Birazdan Elden Ring deneyeceğim haber veririm. DjKedi dedi: FPS sınırı var mi? Oyun karti zorlucak bir oyun mu? Genişletmek için tıkla... Yani 25 yapımı bir oyun limit yok.
glikojen dedi: Gerektiği kadar kullanıyor işte. Az mı FPS alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Az almıyorum ama 100 kullanmaması garibime gitti. cartell dedi: Başka oyunlar da aynı sorun yaşanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Birazdan Elden Ring deneyeceğim haber veririm. DjKedi dedi: FPS sınırı var mi? Oyun karti zorlucak bir oyun mu? Genişletmek için tıkla... Yani 25 yapımı bir oyun limit yok.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.487 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye Dün 20:45 #6 Hamza78 dedi: Az almıyorum ama 100 kullanmaması garibime gitti. Genişletmek için tıkla... Ayarları yükseltin de normal yani kullanımlar.
Hamza78 dedi: Az almıyorum ama 100 kullanmaması garibime gitti. Genişletmek için tıkla... Ayarları yükseltin de normal yani kullanımlar.
Lanchan Hectopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 366 Dün 20:47 #7 Hamza78 dedi: Resimde de gördüğünüz üzere GPU ve CPU kullanımı böyle darboğaz yapmayacak bir sistemim var lakin böyle sistemi dün dizdim, sorun ne sizce? Eki Görüntüle 2600632 Genişletmek için tıkla... Oyunda bir de Ray Tracing açıp oynamayı deneyin. İstediğiniz sonuçlara ulaşırsınız. Tabi destekleyen oyunlarda.
Hamza78 dedi: Resimde de gördüğünüz üzere GPU ve CPU kullanımı böyle darboğaz yapmayacak bir sistemim var lakin böyle sistemi dün dizdim, sorun ne sizce? Eki Görüntüle 2600632 Genişletmek için tıkla... Oyunda bir de Ray Tracing açıp oynamayı deneyin. İstediğiniz sonuçlara ulaşırsınız. Tabi destekleyen oyunlarda.
Hamza78 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 118 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia Geforce RTX 3050 , AMD Ryzen 7 5800h , 16 gb ram Cinsiyet Erkek Dün 20:51 #8 Lanchan dedi: Oyunda bir de Ray Tracing açıp oynamayı deneyin. İstediğiniz sonuçlara ulaşırsınız. Tabii destekleyen oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Yani zaten sistem belli darboğaz yapmıyor sadece gerektiği kadar kullanıyor öyle mi? glikojen dedi: Ayarları yükseltin de normal yani kullanımlar. Genişletmek için tıkla... Anladım normalde 100 olması gerek gibi biliyorum o yüzden sordum.
Lanchan dedi: Oyunda bir de Ray Tracing açıp oynamayı deneyin. İstediğiniz sonuçlara ulaşırsınız. Tabii destekleyen oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Yani zaten sistem belli darboğaz yapmıyor sadece gerektiği kadar kullanıyor öyle mi? glikojen dedi: Ayarları yükseltin de normal yani kullanımlar. Genişletmek için tıkla... Anladım normalde 100 olması gerek gibi biliyorum o yüzden sordum.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.487 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye Dün 20:53 #9 Hamza78 dedi: Anladım normalde 100 olması gerek gibi biliyorum o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, sadece yoğun kullanımlarda 100 olmasını bekleriz. İyi oyunlar.
Hamza78 dedi: Anladım normalde 100 olması gerek gibi biliyorum o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, sadece yoğun kullanımlarda 100 olmasını bekleriz. İyi oyunlar.