R7 5700X RX 6950 XT RDR2'de düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 11

Faithfulman

Hectopat
RAM
Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB (2x8) 3600MHz DDR4 CL16
Ekran kartı
AMD Radeon Sapphire RX 6950XT 16GB
Anakart
MSI B550M PRO-VDH
İşlemci
AMD Ryzen 7 5700x
Sistemin iyi, Windows 11 ve driverların güncel olmasına rağmen anlam veremediğim bir FPS düşüklüğü var. Başka oyunlarda bu FPS düşüklüğü yok. Sadece RDR 2 de gözlemledim. Oyunu daha yeni yükledim ve bir hevesle ayarlara gidip grafik ayarlarını ultraya aldım. Banchmark a girdim ve 2K çözünürlükte FSR 2.0 kapalı, MSAA FXAA TAA ne varsa açık olmasına rağmen (saf performansa bakmak istedim ilk başta) 90-110 FPS gibi yüksek değerler aldım, dedim güzel . Ondan sonra oyunu hiç oynamadan çıktım ve ertesi gün oyunu oynamak için tekrar girdiğimde ayarlar sıfırlanmıştı, terkardan ayarları yaptım ne varsa fulledim aynı şekilde. Oyuna bir girdim, şok oldum. 38-40 FPS'leri geçemedi. YouTube'daki incelemelerde bu kart 4K da 65-70 FPS'leri görüyor yani imkanı yok. Sistemde darboğaz da söz konusu değil ekran kartı kullanım oranı %99 işlemci ise %35-55 arası. Yardımcı olursanız sevinirim...

23.4.1 den 23.4.2 ye geçtiyseniz ekran kartı sürümünde oyunlarda kasma oluyor 23.4.3 e güncelleyin hala güncel değilse sürücünüz

Oyununuz orjinalmi ? Korsansa eğer bu tarz sorunlar olması aşikar , bu arada benim sistemimde oyun orjinal olmasına rağmen stuttering sorunu var oyunun zaten bir optimizasyon sorunu mevcut bu arada resulation scale kaça getirdiniz o baya düşürüyor kartınız iyi bir kart 2000'e kadar yolu var 1500 ideldir ben öyle kullanıyorum.1250'nin altına düşmemek lazım çok bulanık oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…