R7 5700X RX 7700 XT ekran kartı değişimi Micro stutter yapmayı azaltır mı?

xeravlr

Decapat
Daha fazla  
Şu an halihazırda kullandığım sistem RX 7700 XT ve Ryzen 7 5700X.
İnanılmaz şekilde microstutter sorunu var ortalama 300 400 FPS almama rağmen asla akıcılığını hissetmiyorum.
Sadece Valorant'ta yaşıyorum bunu. 3080 Ti ya da 4070 tarzı ekran kartları iş görür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:

Her şeyi denedim aşağı yukarı, maalesef düzelmiyor. RX 7700 XT'den sonra hangi karta geçsem sağlıklı olur?

@xeravlr oyunlarda dikey senkronizasyon seçeneği ile birlikte tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak seçeneğini denediniz mi?

Eğer deneme fırsatınız varsa herhangi bir NVIDIA kart alıp temiz kurulum yapın. Sorunun devam edip etmediğini gözlemleyin ve yeni bir bütçe yaratıp ekran kartı alın.

Sorunuza gelirsek, RTX 4070 Super veya RTX5070'e geçebilirsiniz.

Hocam valorant oynuyorum, haliyle yüksek rekabetçi seviyelerinde oynadığım için gecikmenin minimize olması gerekiyor.
Dikey senkronizasyon çok az miktarda olsa da düzeltiyor ama gecikme benim için çok büyük problem.

Bunlar da 1 saat arayla aldığım görüntüler, micro stutter başta azalıyor ama ilerleyen saatlerde çok kötü bir hal alıyor.

Bütçeyi RX 7700 XT ile birlikte aşağı yukarı aynı tutsak ne önerirsiniz? 5070 8 GB olduğu için çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…