RAM'ı bu ay halledeceğim inşallah ekran kartı bana yetiyor biliyorum daha sağlam ekran kartı daha iyi olur ama oynadığım oyun işlemci ağırlıklı PSU: NZXT 750+80W Bronze bendeki
RAM'ı bu ay halledeceğim inşallah ekran kartı bana yetiyor biliyorum daha sağlam ekran kartı daha iyi olur ama oynadığım oyun işlemci ağırlıklı PSU: NZXT 750+80W Bronze
Sistem çok güzel. Arkadaşların dediği gibi ilk etapta belleği 32 GB yapmalısın. Ekran kartın şimdilik idare eder. İleride onu da bütçene göre yükseltirsin. Ama işlemcin güzel. Sakın komple yenilemeye kalkma. Boşa para harcamış olursun.
Sistem çok güzel. Arkadaşların dediği gibi ilk etapta belleği 32 GB yapmalısın. Ekran kartın şimdilik idare eder. İleride onu da bütçene göre yükseltirsin. Ama işlemcin güzel. Sakın komple yenilemeye kalkma. Boşa para harcamış olursun.
Teşekkür ederim değerli yorumun için kardeşim evet dediğin gibi belleği bu ay 32 GB yapacağım ve işlemci kısmıda biraz oynadığım oyun kaynaklı olduğu için biraz iyi seçtim ekran kartı idare ediyor evet daha yükseği yakışır bu sisteme ama her şey ekonamik bütçe sonuçta komple yenilemem ve o işleme ne yetecek param var ne de ihtiyacım öyle diyeyim