Overclock yapılmış mı? Yapmakda istemiyorum bir sorun var mı bakar mısınız size zahmet. RAM ve işlemci.
Eki Görüntüle 1565659
Eki Görüntüle 1565660
Bir sorun yok hocam. Yapılmış mı derken? Sistemi başka birisimi kullanıyor?
Bir şeyler denedi büyük ihtimalle.Bir sorun yok hocam. Yapılmış mı derken? Sistemi başka birisimi kullanıyor?
Hayır hocam ben montaj yaptım yani fazla anlamıyorum OC vs hani bir sorun var mı görev yöneticisin de 4 GHz üstü gösteriyor o sebepten ötürü kafam da soru işareti var.
Bir şeyler denedi büyük ihtimalle.
Yok hocam bir şeyler denemedim sadece RAM'lerin MHz 3200 yaptım onun harici bir şeylerle uğraşmadım sıcaklıklar boşta 45 55 arası oyunda 69 70 ID-Cooling 225 SE kullanıyorum. Sıcaklık değerleri bir sorun teşkil eder mi?
Stabil hocam.Yok hocam bir şeyler denemedim sadece RAM'lerin MHz 3200 yaptım onun harici bir şeylerle uğraşmadım sıcaklıklar boşta 45 55 arası oyunda 69 70 ID-Cooling 225 SE kullanıyorum. Sıcaklık değerleri bir sorun teşkil eder mi?
Teşkil etmez hocam kullanabilirsiniz.
Teşekkürler..Stabil hocam.
Hayır hocam ben montaj yaptım yani fazla anlamıyorum OC vs hani bir sorun var mı görev yöneticisin de 4 GHz üstü gösteriyor o sebepten ötürü kafam da soru işareti var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.