R7 5700X vs i7-12700h

Hocam bütçe belirtin ona göre bir sistem toplayalım.

12.nesil teknolojilerinden özellikle DDR5 özelliği sadece Intel'de mevcut şu an performans olarak da önde Intel Core i7-12700K tercihi iyi olur

Valla hocam amd oyun performansı olarak önde diyorlardı.

Bir bütçe verin ona göre sistem toplayalım.

Vallahi hocam 37.500 lira bir bütçem var fakat AMD ekran kartlarının videolarını izledim ve fazla beğenmedim. O yüzden RTX ekran kartları ile bir sistem tercih ettim o yüzden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her işi yapabilmek amacıyla RTX tercih ediyorum.

Tamam o zaman şey bir sistem toplayabilirsiniz.
Apacer Panther 32 GB (2x16) DDR4 3200 MHz CL16 AH4U32G32C2827GAA-2 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (16 GB de olur)
Bütçeyi biraz aşıyor. Aşamassanız 5700X sistemde toplayabilirim.

hocam ben direk size isterseniz kendi toplayacağım pc yi atayım kendi kasam var olduğu için eklemedim :

ve hocam benim arkımdada aynı ekran kartı vardı 5-6 saatlik oyun deneyimi yaparken yandı o yüzden pny fazla güvenmiyorum.

Hocam bilgisayarı ne için alacaktınız? Ayrıca 3070 Ti o kadar etmiyor o fiyata 3080 var. Fiyatlara Akakçe gibi bir siteden bakın derim. 3070 Ti yerine 3080 konulup güç kaynağı (hem gereksiz pahalı) değiştirilirse olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…