R7-5700x3D 4060Ti sistem nasıl?

hüsobo07

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bir sistem var da hoşuma gitti biraz bu işlemci ile nasıl olur ve sistem bileşenleri sizce nasıl? Kaba taslak yazayım.

32 GB RAM.

MSI Ventus 4060 Ti.

Ryzen 7 5700x3D.

MSI A520-PRO

1TB M.2 SSD.

DeepCool sıvı soğutucu.

Bu bileşler mevcut fiyat ise 32K sizce fiyatı ve işlemci nasıldır?

Power Supply olarak ne düşündünüz?

Berbat bir PSU, uzak dur.

Emin misin ben bu PSU'yu mevcut olarak kullanıyorum ve 3 yıldır sorunsuz çalışıyor ama yeni sistemde daha iyi bir şey alabilirim belki.

RAM koymak için diğer parçaları kısman gerektirecek bir bütçe 32K. O yüzden 16 alırsın, sonra eklersin, ki bu sistemdeki en önemsiz sorun o. Direkt sistem kötü.

Yok kral ya bende zaten bir PC var bunu en kötü 15'ten çıkarırım elimden geri kalan 20k yı da eklerim üstüne öyle yapıyorum ya bir de zaten diğer malzemelerden kısmıyorum üstüne ben seçenek değiştirerek artırıyorum.

Emin misin ben bu PSU'yu mevcut olarak kullanıyorum ve 3 yıldır sorunsuz çalışıyor ama yeni sistemde daha iyi bir şey alabilirim belki.
Sistemimle aynı odaya bile sokmam.
O zaman yükseltme önerisi şeklinde konu açıp elindekileri belirt, ona göre bakalım. 32 liraya O A520M ve 4060 Ti asla alınmamalı, üstüne bir de Ventus, aman aman.

Sistemimle aynı odaya bile sokmam.

O zaman yükseltme önerisi şeklinde konu açıp elindekileri belirt, ona göre bakalım. 32 liraya o A520M ve 4060 Ti asla alınmamalı, üstüne bir de Ventus, aman aman.

Niye kanka ya sorun mu yaşadın o PSU ile. Tamam o zaman daha iyilerine bakayım eğer varse sistem önerin alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…