candy388r Picopat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 694 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #11 MuhammedErdem dedi: 5600 yok bende R5 3500X var. Genişletmek için tıkla... Benim hatam hocam, yinede kötü değil. MuhammedErdem dedi: Termal macunda aldım 4 yıl sonra ilk defa değişecek. MX6 tercih ettim. Genişletmek için tıkla... Şaşırtıcı, ama o Thermalright soğutucuyu alcaksanız zaten macunla geliyor?
MuhammedErdem dedi: 5600 yok bende R5 3500X var. Genişletmek için tıkla... Benim hatam hocam, yinede kötü değil. MuhammedErdem dedi: Termal macunda aldım 4 yıl sonra ilk defa değişecek. MX6 tercih ettim. Genişletmek için tıkla... Şaşırtıcı, ama o Thermalright soğutucuyu alcaksanız zaten macunla geliyor?
MuhammedErdem Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 359 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #12 candy388r dedi: Benim hatam hocam, yinede kötü değil. Şaşırtıcı, ama o Thermalright soğutucuyu alcaksanız zaten macunla geliyor? Genişletmek için tıkla... Soğutucuyu sonra söylediniz ben direkt almıştım işlemciyle beraber.
candy388r dedi: Benim hatam hocam, yinede kötü değil. Şaşırtıcı, ama o Thermalright soğutucuyu alcaksanız zaten macunla geliyor? Genişletmek için tıkla... Soğutucuyu sonra söylediniz ben direkt almıştım işlemciyle beraber.