R7 5700x3D için 30.000 TL ekran kartı önerisi

Bütçe
30.000 TL
Makaleler
1
Yer
Ankara
Asıl olarak canlı yayınlar için kullanacağım bir ekran kartına ihtiyacım var, her çeşitten oyun oynuyorum. AMD tarafında RX 7900 XT var ama yayınlarda çamurlaşma gibi sorunlar olduğunu söyleyenler gördüm, RX 9070 ve RX 9070 XT modellerinde bu sorun çözülür mü bilmiyorum ama NVIDIA tarafında da RTX 4070 Super gibi bir kartın 30.000 TL fiyatlandırmaya (güvenilir diye varsaydığım yerlerde) sahip olması acaba değer mi diye düşündürüyor.

Sistemim özetle şu şekilde:
İşlemci: AMD Ryzen 7 5700X3D
Anakart: MSI B450-A Pro Max
PSU: High Power Performance GD 750W 80+ Gold
Kasa: Aerocool Aero One Frost

2. el temiz RTX 4080 bakın bence. 9070 XT'nin Türkiye'de 30K civarına çıkacağının garantisi yok maalesef stok sorunu olmasa bile 40K veya daha üstü bir rakam isteyebilirler.

Bu satıcı hakkında yine Sosyal'de sıkıntı çıkarıyor diyenler olmuş, üründe sıkıntı varsa garanti veya iade için süreci uzattıkları hakkında vs.

Ek olarak, RTX 5070 yarın çıkıyormuş galiba ama fiyat beklentileri ne yönde biliyor musunuz?

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Bununla aynı fiyata ASUS Prime modeli var, 3 fanlı galiba. İkisi arasından hangisi daha iyi?

Bununla aynı fiyata ASUS Prime modeli var, 3 fanlı galiba. İkisi arasından hangisi daha iyi?
Sıcaklık anlamında bir fark olacaktır elbette her iki model arasında, eğer aynı fiyata bulduysanız tabii ki onu alın. İki kart arasında performans olarak bir fark yok.

Sıcaklık anlamında bir fark olacaktır elbette her iki model arasında, eğer aynı fiyata bulduysanız tabii ki onu alın. İki kart arasında performans olarak bir fark yok.
Ani bir karar vererek tercihimi ASUS TUF RTX 4070 Super tarafında yaptım, tarih itibariyle 33K TL ve 9 taksit peşin seçeneğiyle almış bulunmaktayım. Teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…