R7 5700x3D için ekran kartı önerisi

Bütçe
20.000

erennylmzrr

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar şu an 4060 kullanıyorum. İlerleyen zamanlarda ekran kartımı güncellemek istiyorum. Önerileriniz nelerdir?
PSU - 850+80 watt.
Anakart - MSI Gaming Plus.
RAM - 4X 16 GB.
SSD - 2X 1TB.
Kasa - Vento VG20al.

Aynı sistem bende mevcut 4070 Super gibi yükseltmeler yapılabilir fakat benim size tavsiyem bundan sonra herhangi bir yükseltme imkanınızı DDR5'e geçmek için kullanmanız olur.

Aynı sistem bende mevcut 4070 Super gibi yükseltmeler yapılabilir fakat benim size tavsiyem bundan sonra herhangi bir yükseltme imkanınızı DDR5'e geçmek için kullanmanız olur.

Ya şu an açıkçası ekran kartını alıp uzun bir süre burada kalmak istiyorum yakın zamanda cebimi aşan şeyler aldım gerek sistem gerek ekipmanlar açısından o yüzden ekran kartımı yenilemek istiyorum şimdilik

AMD ekran kartlarında yazılım sorunu var diyorlar öyle mi?

Hayır değil. 7800XT şuan 17 bine mükemmel cihaz.

Hayır 6000 seriside 7000 seriside gayet stabil şu an.

Yeni nesillerde yazılım sorunları yok bildiğim kadarıyla o sorunlar eskide kaldı lakin AMD yine de NVIDIA karşısında çok tercih edilmeyen bir marka. İş burada son kullanıcının araştırmasına ve ihtiyaçlarına kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…