R7 5700x3D için hava soğutucu önerisi

StayDraChen

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an aktif olarak Corsair Carbide Spec-Delta kasa kullanıyorum. Ana kartım B450M S2H ve Ryzen 5 3600'den Ryzen 7 5700x3D'ye geçeceğim. Stock AMD soğutucusunun soğutacağına inanmadığım için sizden bu kasayla ve ana kartla uyumlu bir hava soğutucu önerisi almak istedim şimdiden herkese teşekkürler. Bütçem maksimum 2K, daha altında F/P fanlar söylerseniz de olur.

Peerless Assasin var yukarıda atmışlar ama kasana sığmama ihtimali var o yüzden kasanın soğutucu yüksekliği desteğine bak sığmıyorsa 240mm Thermalright sıvı soğutma var onlardan birini alabilirsin.

Verdiğin bütçe ile kesinlikle Peerless Assassin.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    397,2 KB · Görüntüleme: 137
Peerless Assasin var yukarıda atmışlar ama kasana sığmama ihtimali var o yüzden kasanın soğutucu yüksekliği desteğine bak sığmıyorsa 240mm Thermalright sıvı soğutma var onlardan birini alabilirsin.
Aslında o yüzden sordum zaten bu kasaya uygun hava soğutucu ne alabilirim var mı bir fikrin çünkü sıvıyı hiç bilmiyorum

Phantom Spirit ya da Peerless Assasin alabilirsin. Sığar- bir problem yaşamazsın.
tamam teşekkür ederim

O zaman sığar sanırım. 160mm destekliyordu galiba eski bir kasa.
teşekkür ederim 160mm destekliyor mu diye bakacağım.160mm den kastın soğutucular Phantom Spirit ya da Peerless Assasin midir

Aslında o yüzden sordum zaten bu kasaya uygun hava soğutucu ne alabilirim var mı bir fikrin çünkü sıvıyı hiç bilmiyorum

tamam teşekkür ederim
İşin üzücü kısmı sıvı soğutucu almak istiyorsan 5-6 derece fark için 1800-2000TL arasında ek bir ücret ödemen gerekecek.
Hava soğutucular öyle düşündüğün gibi "devasa" farklılıklara yol açmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…