Sürekli drop yiyorsan bence bir bakım yapman gerekebilir. Ekran kartı işlemci termal macunlarını yenileyebilirsin değerlerini kontrol edip kasanın içini komple bir temizlik yapabilirsin mevcut toz vs varsa bunlarda drop yemene sebep olabilir. Darboğaz olan bir sistemin yok ama oyun esnasında kullanım değerlerini ve derecelerini Afterburner ile takip etmeni öneririm.
Temizliklerini yeni yaptim CPU'nun macununu yeni degistirdim ekran kartinin macununu aldigimdan beri ayni 5 yıldır ellemedim Afterburner ile test edecegim
Genellikle Rust oynarken fps drop oluyor 150 fps den 80 90 fps ye dusuyor anlik oda donma ve kasma yapiyor
Temizliklerini yeni yaptim CPU'nun macununu yeni degistirdim ekran kartinin macununu aldigimdan beri ayni 5 yıldır ellemedim Afterburner ile test edecegim.
Genellikle Rust oynarken FPS düşmesi oluyor 150 FPS'den 80 90 FPS'ye dusuyor anlik oda donma ve kasma yapiyor.
O ekran kartının macun değişmeli duruma göre termal pedler dahi değişmeli teste sokmana bile gerek yok o işi yaptıktan sonra test etmen daha sağlıklı olur. Başka bir şeyde sorun varsa onu göremeyebilirsin ekran kartına odaklanacağın için.