R7 5700x3D RX 7800 XT sistem modlu Minecraft'ta düşük performans veriyor

EllieWilliamss

Femtopat
Daha fazla  
RAM
32 GB RAM
Ekran kartı
RX 7800 XT
Anakart
Prime B450M K.
İşlemci
Ryzen 7 5700x3D
Modlu Minecraft oynuyorum ama sistemim çok iyi olmasına rağmen Minecraft'ta gelince sistem kendini kullanmıyor. %30 CPU %30 GPU kullanıyor sürekli. Tamamen kullanmasını istiyorum. Ne yaparsam yapayım olmuyor, %30'un üstüne çıkmıyor PC.

Dosya Ekleri

• 1748117874941.png
    3,9 MB · Görüntüleme: 29

Shaderlı gibi duruyor shader ayarlarını düşürmeyi dene yine artmaz ise shaderi kaldır.

Shaderdan değil reis ya shadersızda aynısı oluyor zaten 7800 shaderlı bile olsa içinden geçmesi lazım.

Evet, normalde öyle olması gerekiyor zaten ama yine de shader ayarlarının çözünürlüğünü arttırdıysan olma ihtimali yüksek.

Shaderdan değil reis ya shadersızda aynısı oluyor zaten 7800 shaderlı bile olsa içinden geçmesi lazım.

Ekran kartını daha çok kullansın istiyorsan ekranın çözünürlüğünü arttırman lazım.

Eğer monitörünün çözünürlüğü 1920x1080'se VSR kullanmayı dene.

Ekran kartını da kullanmıyor işlemciyide o yüzden çok düşük FPS alıyorum drop yiyorum VSR açtım bir şey değişmedi shader kapıyorum yine değişen bir şey yok anlamadım.

Ekran kartını da kullanmıyor işlemciyide o yüzden çok düşük FPS alıyorum drop yiyorum VSR açtım bir şey değişmedi shader kapıyorum yine değişen bir şey yok anlamadım.

AMD ayarlarına girip Minecraft için özel olarak ayar yapar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…