R7 5700x3D sistemde Black Ops 6'da FPS düşmeleri oluyor

Hope Eagle

Hectopat
Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi Call of Duty Steam üzerinde bağlanıyorum. Maçı bulup oyuna giriş sırasında örnek veriyorum, 170 FPS gösterirken bir anda 40 FPS'ye düşüyor. Bu işlem saniyelik oluyor çok kısa sürüyor. Oyunda herhangi bir takılma veya FPS düşmesi olayı yaşamıyorum. Bu oyunla mı alakalı bu durumu yaşayan var mı? Yoksa sistemle ilgili bir sorun mu? Her oyuna giriş sırasında bunu yaşıyorum.
AMD Ryzen 7 5700x3D.
Gigabyte B450M-H
Corsair DDR4 2x16 GB 3600MHz.
MSI 4070 Super.
Hight Power 600W Gold 80 Plus.
Samsung EVO 1 TB.
Dell AW2723DF 280Hz 2K.
Dark maxima V20 kasa.
Dark Freezer Pro X120D kule tipi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi Call of Duty Steam üzerinde bağlanıyorum. Maçı bulup oyuna giriş sırasında örnek veriyorum, 170 FPS gösterirken bir anda 40 FPS'ye düşüyor. Bu işlem saniyelik oluyor çok kısa sürüyor. Oyunda herhangi bir takılma veya FPS düşmesi olayı yaşamıyorum. Bu oyunla mı alakalı bu durumu yaşayan var mı? Yoksa sistemle ilgili bir sorun mu? Her oyuna giriş sırasında bunu yaşıyorum.
AMD Ryzen 7 5700x3D.
Gigabyte B450M-H
Corsair DDR4 2x16 GB 3600MHz.
MSI 4070 Super.
Hight Power 600W Gold 80 Plus.
Samsung EVO 1 TB.
Dell AW2723DF 280Hz 2K.
Dark maxima V20 kasa.
Dark Freezer Pro X120D kule tipi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Başka oyunlarda yaşamıyorsunuz değil mi?

Shader cache yüklüyor sorun yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı