R7 5700x3D ve RX 6600 XT sistem ile FiveM'de takılmalar oluyor

İşletim sistemi
Windows 11

MuhammedGunduz

Zeptopat
Daha fazla  
İşlemci: Ryzen 7 5700x3D.
Ekran kartı: RX 6600 XT.
RAM: 32 GB 3600MHz.
Anakart: ASUS Prime B450M K2.

FiveM'de özellikle RP sunucuların'da oynarken takılmalar yaşıyorum ve sebebini bulamadım, çözüm öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci: Ryzen 7 5700x3D.
Ekran kartı: RX 6600 XT.
RAM: 32 GB 3600MHz.
Anakart: ASUS Prime B450M K2.

FiveM'de özellikle RP sunucuların'da oynarken takılmalar yaşıyorum ve sebebini bulamadım, çözüm öneriniz var mı?
Fivem öyle bir platform ki herhangi bir sunucu farklı performans sunabilir. Fivem dışında herhangi bir oyunda aynı durum söz konusu ise burada bir sıkıntı olduğunu söyleyebiliriz. Öncelikle msi afterburner gibi yazılımlar ile sistem parçalarınızı bir gözetleyin. Örnek girdiğiniz sunucu raminizi belki sömürüyor olabilir. Bende de takılmalar oluyordu sevdiğim bir sunucuda bir baktım ramim 32gb olmasına rağmen resmen tamamını kullanıyordu. Bu örnek diğer parçalar içinde geçerli.

FiveM öyle bir platform ki herhangi bir sunucu farklı performans sunabilir. FiveM dışında herhangi bir oyunda aynı durum söz konusu ise burada bir sıkıntı olduğunu söyleyebiliriz. Öncelikle MSI Afterburner gibi yazılımlar ile sistem parçalarınızı bir gözetleyin. Örnek girdiğiniz sunucu raminizi belki sömürüyor olabilir. Bende de takılmalar oluyordu sevdiğim bir sunucuda bir baktım RAM'im 32 GB olmasına rağmen resmen tamamını kullanıyordu. Bu örnek diğer parçalar içinde geçerli.

Teşekkürler peki MSI afderburner üzerinden değişiklik yapmalı mıyım önerir misin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı