R7 5700X'li sistem, sıvı soğutma ve RAM önerisi

Grotesque

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, aydan aya PC bileşenleri topluyorum. Şu ana kadar satın aldığım mevcut ekipmanlar şu şekilde;

1- Cooler Master Master Case H500.
2- SilverStone strider 750W 80+ Bronze PSU.
3- Gigabyte Aorus Elite B550M Micro ATX AM4 anakart.
4- AMD Ryzen 7 5700X.

Bu ay içerisinde ise mümkün olduğunca RAM ve sıvı soğutma almak istiyorum.

Bütçem;

RAM'ler: 3400 - 4000 TL.
Sıvı soğutma: 3400 - 4000 TL.

Aşağıda linklerini vereceğim ürünler ise almayı düşündüğüm ürünler idi. 4K oynayabileceğim bir sistem kurmak istiyorum. Sahip olduğum donanımlar ile uyumlu önerilerinizi ve bu ürünler hakkında görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Almayı düşündüğüm ürünlerin linkleri ise şunlar;

Sıvı soğutma: Cooler Master MasterLiquid ML360R RGB MLX-D36M-A20PC-R1 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

RAM'ler: GSKILL Trident Z Neo RGB 32GB (2x16) DDR4 3600 - PttAVM.com

Bunlar fazlasıyla yeterli. Keşke 5700X bir sistem toplamasaydınız, daha düzgün toplanırdı sistem.

Bunlar fazlasıyla yeterli. Keşke 5700X bir sistem toplamasaydınız, daha düzgün toplanırdı sistem.
Haklısınız aslında 5800x3D almak istiyordum fakat ay içinde bütçemi epey aşıyordu. Hem harcadığı TDB yi baz alarak ve fiyatını da uygun gördüğüm için aldıydım. 4k da 4070 ti yı besleyeceğini umuyorum

Haklısınız aslında 5800x3D almak istiyordum fakat ay içinde bütçemi epey aşıyordu. Hem harcadığı TDB yi baz alarak ve fiyatını da uygun gördüğüm için aldıydım. 4k da 4070 ti yı besleyeceğini umuyorum
Sıvı soğutucu için vermiş oldunuz linke tıkladığımda soket uyumluluğu olarak AM5 diyor ama benim anakartımda AM4 soketi var. Uyumlu olur mu ki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı