B BarannT Yoctopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #11 SEMIKAANCAKIR dedi: Bu + 8 GB RAM kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Beni 4 5 sene götürür değil mi üniversite için alıyorum çünkü bilgisayar mühendisliği bölümündeyim arada oyun da oynarım
SEMIKAANCAKIR dedi: Bu + 8 GB RAM kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Beni 4 5 sene götürür değil mi üniversite için alıyorum çünkü bilgisayar mühendisliği bölümündeyim arada oyun da oynarım
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.196 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #12 BarannT dedi: Abra A7 v11.4 ilk baktığım modellerden biriydi ama aynı şekilde monstera karşıda bir ön yargı var ilk defa laptop alacigim için mecbur insanların yorumlarına göre hareket ediyorum Genişletmek için tıkla... Clevo kasalar gerçekten leş gibi. Ancak tongfang kullanıyor bu model.
BarannT dedi: Abra A7 v11.4 ilk baktığım modellerden biriydi ama aynı şekilde monstera karşıda bir ön yargı var ilk defa laptop alacigim için mecbur insanların yorumlarına göre hareket ediyorum Genişletmek için tıkla... Clevo kasalar gerçekten leş gibi. Ancak tongfang kullanıyor bu model.
B BarannT Yoctopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #13 SEMIKAANCAKIR dedi: Clevo kasalar gerçekten leş gibi. Ancak tongfang kullanıyor bu model. Genişletmek için tıkla... Monster ekran büyüklüğüyle cezbetmisti beni ama bu Asus biraz daha iyi galiba ikisi arasından ne dersiniz
SEMIKAANCAKIR dedi: Clevo kasalar gerçekten leş gibi. Ancak tongfang kullanıyor bu model. Genişletmek için tıkla... Monster ekran büyüklüğüyle cezbetmisti beni ama bu Asus biraz daha iyi galiba ikisi arasından ne dersiniz
coolishemre Centipat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #14 BarannT dedi: Beni 4 5 sene götürür değil mi üniversite için alıyorum çünkü bilgisayar mühendisliği bölümündeyim arada oyun da oynarım. Genişletmek için tıkla... Götürür evet.
BarannT dedi: Beni 4 5 sene götürür değil mi üniversite için alıyorum çünkü bilgisayar mühendisliği bölümündeyim arada oyun da oynarım. Genişletmek için tıkla... Götürür evet.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.196 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #15 BarannT dedi: Monster ekran büyüklüğüyle cezbetmisti beni ama bu ASUS biraz daha iyi galiba ikisi arasından ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Monster'da 17.3 inç ekran ve 11800h işlemci farkı var. Ekran kart Max-P model 3050. ASUS'taki ile pek fark olacağanı düşünmüyorum.
BarannT dedi: Monster ekran büyüklüğüyle cezbetmisti beni ama bu ASUS biraz daha iyi galiba ikisi arasından ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Monster'da 17.3 inç ekran ve 11800h işlemci farkı var. Ekran kart Max-P model 3050. ASUS'taki ile pek fark olacağanı düşünmüyorum.
B BarannT Yoctopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #16 Tamamdır teşekkürler herkese Asus ve monster arasında biraz daha araştırma yapıp birini alacagim