R7 5800H ve RX 6600M sistemde LoL FPS nasıl artar?

Makaleler
6
Yer
İzmir-Bayraklı
Daha fazla  
Arkadaşlar özellikler bunlar, cihazımda MUX yok onu belirteyim ve RAM'ler çift kanal. Ne yaparsam yapayım takım savaşlarında FPS 70'lere kadar düşüyor. MUX olmadan bu değerleri nasıl yükseltebilirim?

Sıcaklıklar gayet normal, 1080P Low-Ultra fark etmiyor değerler hep aynı.
Ya Lol'ün clienti de bozuk belki direk sebep odur, diğer oyunlarda görmek lazım doğrusu. Elinizde cyberpunk gibi bir oyun var ise afterburner açıp oyun içersinden şu değerleri atar mısınız?

Gpu usage, VRAM usage, gpu temp, gpu clock, watt usage
cpu usage, watt usage, cpu clock, cpu temp, RAM usage
FPS, FPS AVG ve %1

Direk sistemi zorlayan bir oyunda değerleri görsek daha iyi olur.

Hocam bakın olay şu, AAA oyunlarda olması gereken performansı alıyorum ama LOL gibi oyunlarda MUX olmadığı için cihazda takım savaşlarında 70'lerde FPS alıyorum. Bu bir mühendislik hatası bana kalırsa ama çözümü de yok sanırsam. Harici ekran kartını kullanmıyor tam anlamıyla LOL'de.

MUX switch ne kadar etkiliyor bilmiyorum hocam benim cihazda da yoktu ancak yeterli FPS veriyordu, 4060 mobil var bende de. Bence CSGO ve LOL gibi oyunların genel sorunu bu, çok kafaya takmamak lazım. Rivatuner veyahut başka bir programla FPS sabitlemeyi deneyin belki etkisi olur.

Maalesef işe yaramıyor. Bundan önce RTX 2060 laptop vardı ondada MUX yoktu aynı sorunu yaşıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…