LittleMagi Decapat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #1 Dostlarım selamlar, Ryzen 7 5800X işlemcisi için soğutucu önerisi yapar mısınız? Performanslı serin tutacak güzel bir soğutucu istiyorum. İşlemciyi kullanıp soğutucudan memnun olanların önerisini bekliyorum sevgiler. Kasa = MSI MAG Forge 100rr tempered glass ARGB 3.2 mid Tower. Bütçe önemli değil ama abartmadan hakkı neyse o efenim. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2025
Dostlarım selamlar, Ryzen 7 5800X işlemcisi için soğutucu önerisi yapar mısınız? Performanslı serin tutacak güzel bir soğutucu istiyorum. İşlemciyi kullanıp soğutucudan memnun olanların önerisini bekliyorum sevgiler. Kasa = MSI MAG Forge 100rr tempered glass ARGB 3.2 mid Tower. Bütçe önemli değil ama abartmadan hakkı neyse o efenim.
AhmetAlii Decipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 1.978 Çözümler 5 8 Ocak 2025 #2 Hocam ben bir süre Arctic Liquid Freezer III 360mm ile kullandım gayet serin ve sessiz çalışıyordu 5GHz kullanıyordum işlemciyi. Senin kasaya uygun Arctic LF3 240 mm alabilirsin.
Hocam ben bir süre Arctic Liquid Freezer III 360mm ile kullandım gayet serin ve sessiz çalışıyordu 5GHz kullanıyordum işlemciyi. Senin kasaya uygun Arctic LF3 240 mm alabilirsin.