MSI MAG CoreLiquid 360r kullanıyorum son zamanlarda ısınma sorunu artmıştı ve Thermal Grizzly kyronaut almıştım derecede bir değişiklik olmamıştı. Son zamanlarda ise Valorant'a girer girmez 85 derecelere çıkıyor pompa tam oturmuş durumda, radyatör temiz, hava akışı iyi durumda.
Not: Overclock vardı kaldırdım yine sıcaklık değişmedi, Ryzen Master üzerinden sıcaklıklara bakıyorum.
MSI MAG CoreLiquid 360r kullanıyorum son zamanlarda ısınma sorunu artmıştı ve Thermal Grizzly kyronaut almıştım derecede bir değişiklik olmamıştı. Son zamanlarda ise Valorant'a girer girmez 85 derecelere çıkıyor pompa tam oturmuş durumda, radyatör temiz, hava akışı iyi durumda.
Not: Overclock vardı kaldırdım yine sıcaklık değişmedi, Ryzen Master üzerinden sıcaklıklara bakıyorum.
Bu soğutucu hakkında zamanla soğutma performansı çok düşüyor diye çok fazla yorum görmüştüm. Soğutucu problemli belli ki. Tam yükte falan o sıcaklıklara çıkması lazım. Garantisi devam ediyorsa değişim isteyebilirsin ama en kısa sürede kurtul o soğutucudan.
İndirimdeyken alabilirsin. 360mm soğutucuların babalarından ama yurtdışı ürün olduğunu belirteyim. Bir de radyatörü klasik radyatörlerden 1cm kadar daha kalın. Onun da kasaya sığar mı sığmaz mı ölçümünü yapman gerekiyor.
En ucuz SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!